RTS pljacka

Groucho Marx:
Kad samo pomislim da sam verovao da će ova Šteta Vilson nešto da uradi :roll:

Mladi g-din Božo je obavešten. Nadam se da će on imati više razumevanja.

Stidite se zbog solidarisanja sa ovim imbecilnim tekstom posta. Može taj protest protiv RTS-a i drugačije da se iskaže.

Jesi ti kako treba?

Jesi ti uopste iz NS?

Mozda je bolje da si kupio majicu sa metom umesto sto ovde provociras??? :evil: :evil: :evil:

Aleksej_BASO:
Jesi ti kako treba?

Ako treba ovako –

dokle diktatura????
dole Beogradski pasaluk!
smrt fasizmu sloboda ...onima koji su spremni da budu slobodni

onda ne, definitivno nisam 'kako treba' :roll:

Aleksej_BASO:
Jesi ti uopste iz NS?

Da, jesam i iz Novog Sada. I iz Niša sam, i iz Kosovske Mitrovice i iz Valjeva i iz Subotice... Zašto ti je to uopšte bitno?

Aleksej_BASO:
Mozda je bolje da si kupio majicu sa metom umesto sto ovde provociras??? :evil: :evil: :evil:

Možda je bolje. Ali nisam ja taj koji provocira.
Ako su budale u većini, ne znači da manjina treba da se stidi pravde.

/
Usput, ovo-

http://forum.krstarica.com/threads/79808

se zove normalno iskazivanje protesta. Uzgred, ono je u skladu sa Pravilnikom Krstarice kao i Ustavom države u kojoj živimo.

ok, ok, ok, brate.....opusti se.....

a ja sam mislio da je Grutcho Marx zajebant i komicar.... :wink:

Kyle_Groucho.jpg

:)
Pa znaš kako, druže... Jeste... U normalnom svetu jeste tako.
Ali u svetu u kojem neko lupi takvu glupost i svi ga u tome prate i prave se blesavi... Pa ja tu ne vidim komediju... Prosto tu ne umem da pratim imenjaka.

vidi ovako, na ovom forumu niko nije normalan, razlika je samo koliko smo ludi...
zbog toga, ni jednu jedinu temu ne mozemo da ozbiljno postavimo i obradimo jer se pre ili kasnije sve pretvori u zezanje.
zbog toga, nemoj mnogo da padas u vatru, nema potrebe, nego se opusti i zezaj, dobro dosao si, bez obzira odakle si... :D

Jel znas onu poslovicu Sve ce to narod pozlatiti pa onda vidi kolko oni zaradjuju 10 mil e mesecno .Sa tim parama mozes da kupis sta oces .Dok se oni budu brckali negde na Havajima i otvarali nesto iz nasih para koje smo dali zapitaj se. .

Marx jedini razlog zbog kojeg tebe moze da pogadja ova tema je da radis za RTS...
Seti se sta se desilo sa RTSovcima za vreme revolucije - nemoj da se ponovi bagerista dzimi. :lol:

Pre neki dan gledam Euronews... Naslov Serbia: presure i prica o Kosovu..Mladicu i ostaloj bandi
A nesto se ne secam da sam cula slicno na nasim vestima...jbg... imate preca posla - spremate novogodisnji program..

Interesuje me da li zbog RTS pretplate EPS-u nije dozvoljeno povecanje cene struje iako na primer u zadnje tri godine placam konstantan iznos za struju : 700 din dok su komunalije porasle za priblizno 100% (bile su oko 45 eura pre 3 godine a sada placam skoro duplo vise!)

Onaj deo iz zakona...znam i ja ali tamo se govori da treba da se plati...a mene interesuje kako da ne platim
Na primer platim iznos za struju a ne platim RTS pretplatu ? sta onda?

Groucho, da te ne poznajem , pomislila bih da nisi normalan, ali ovako znam da je to tvoje standardno ponasanje !

Sta si zapenio toliko ? Ako hoce da stisnu novcanik , ok ! Ako ne - opet ok !
Mada se ni meni ne svidja ideja " Beogradskog pasaluka " !

GoldenLady:
Marx jedini razlog zbog kojeg tebe moze da pogadja ova tema je da radis za RTS...
Seti se sta se desilo sa RTSovcima za vreme revolucije - nemoj da se ponovi bagerista dzimi. :lol:

Pre neki dan gledam Euronews... Naslov Serbia: presure i prica o Kosovu..Mladicu i ostaloj bandi
A nesto se ne secam da sam cula slicno na nasim vestima...jbg... imate preca posla - spremate novogodisnji program..

Interesuje me da li zbog RTS pretplate EPS-u nije dozvoljeno povecanje cene struje iako na primer u zadnje tri godine placam konstantan iznos za struju : 700 din znači : UGASILA SI ??? :shock: dok su komunalije porasle za priblizno 100% (bile su oko 45 eura pre 3 godine a sada placam skoro duplo vise!)

Onaj deo iz zakona...znam i ja ali tamo se govori da treba da se plati...a mene interesuje kako da ne platim
Na primer platim iznos za struju a ne platim RTS pretplatu ? sta onda?
Ma, da ...

Neva:
Groucho, da te ne poznajem , pomislila bih da nisi normalan, ali ovako znam da je to tvoje standardno ponasanje !

Sta si zapenio toliko ? Ako hoce da stisnu novcanik , ok ! Ako ne - opet ok !
Mada se ni meni ne svidja ideja " Beogradskog pasaluka " !

Ne stvaraj pogrešnu sliku o meni... Prvo, ne poznaješ me, dvaput si me videla u životu, a ipak me poznaješ dovoljno da bi trebalo da se stidiš zbog ovoga što si o meni napisala. Nisam ja prema tebi bio loš i ne znam čime sam zaslužio ovakav post. Baš ti hvala.

I šta sam ja tako loše uradio, osim što sam skrenuo pažnju na jednu lošu pojavu? Jel sam time zaslužio da me ovako prozivate?

I, imate problem sa terminima. Ni meni se ne svidja ideja 'Beogradskog pašaluka', svidja mi se ideja Republike Srbije. Ali pretpostavljam na šta si mislila... Ni meni se ne svidjaju secesionisti kao vi, pa opet ne otvaram teme u kojima pljujem novosadske pokondirene tikve.

Мислим да већ месецима нема твог поста на форуму у којем неког не вређаш, тако да би ти најмање смео овде да моралишеш!

storm cloud:
Мислим да већ месецима нема твог поста на форуму у којем неког не вређаш, тако да би ти најмање смео овде да моралишеш!

Pa znaš kako snajka što stvari gledaš iz prikrajka...
Neko sad čita ovu temu i u skladu sa svojom projekcijom stvara sud o meni. Sutra će zaboraviti da sam ovde samo s pravom pozivao na poštovanje Pravilnika i Ustava, i kad bude našao razlog da me mrzi, na nekoj levoj temi će zapamtiti da sam ovde nekog 'vredjao'...
Prema tome, svoje lične projekcije ostavi za sebe. A ako hoćeš da vredjaš, barem pošteno analiziraj ono što se dešavalo.

Da, videla sam te dva puta u zivotu koja su apsolutno beznacajna, ali postovo govore mnogo vise !

Nisam te apsolutno nicim uvredila , a ako ti patis od neke " manije vredjanja " - sorry ! Stoga smatram da nemam ni mrvicu razloga da se stidim !
Ako ti ovakve teme ne odgovaraju ili vredjaju neki politicki ili zivotni stav , naravno da imas pravo da kazes svoje misljenje ! Sve dok je u skladu sa " pravilima i ustavom " etickog ponasanja ! Ako ne , pronadji druge sagovornike !

Za sve one koji prate ovu temu , savet - ne stvarajte pogresnu sliku ! Mozda cete morati i to jednog dana da platite !

sta!? da li se secam imena?!?! :shock: :roll:

pa imam sve njihove postere na zidovima, ispd duxa nosim majce sa likovima a trazim da kupim i poslednji poster kasandrine babe Dorinde, samo mi jos to fali u kolekciji!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Groucho Marx:
Pa znaš kako snajka što stvari gledaš iz prikrajka...
Neko sad čita ovu temu i u skladu sa svojom projekcijom stvara sud o meni. Sutra će zaboraviti da sam ovde samo s pravom pozivao na poštovanje Pravilnika i Ustava, i kad bude našao razlog da me mrzi, na nekoj levoj temi će zapamtiti da sam ovde nekog 'vredjao'...
Prema tome, svoje lične projekcije ostavi za sebe. A ako hoćeš da vredjaš, barem pošteno analiziraj ono što se dešavalo.

Ма ОК, што се мене тиче, настави да са празниш по форуму. :roll:

Back