RTS pljacka

GoldenLady

Aktivan član
Poruka
1.676
Dokoni ume i svi ostali praktikanti i poznavaoci zakona i prava gradjana velikih gradova a prvenstveno Novog Sada - ujedinite se!!!

Necu da placam TV pretplatu za RTS i da gledam leseve u lokvi krvi uz nedeljni rucak...a ne bih da me kazne zbog toga ... kako to da izvedem?
ima li rupe u zakonu?
dokle diktatura????
dole Beogradski pasaluk!
smrt fasizmu sloboda ...onima koji su spremni da budu slobodni


@Peta: Da ne bih trazila temu po drugim forumim (a i da ne menjam favorities na IE)
pls ne premestaj mi temu barem dok ne dobijem odgovor. ;) tnx.
 
GoldenLady:
Dokoni ume i svi ostali praktikanti i poznavaoci zakona i prava gradjana velikih gradova a prvenstveno Novog Sada - ujedinite se!!!

Necu da placam TV pretplatu za RTS i da gledam leseve u lokvi krvi uz nedeljni rucak...a ne bih da me kazne zbog toga ... kako to da izvedem?
ima li rupe u zakonu?
dokle diktatura????
dole Beogradski pasaluk!
smrt fasizmu sloboda ...onima koji su spremni da budu slobodni


@Peta: Da ne bih trazila temu po drugim forumim (a i da ne menjam favorities na IE)
pls ne premestaj mi temu barem dok ne dobijem odgovor. ;) tnx.

Koji si ti ostos od žene :roll:

Moderatorko, molim Vas da obrišete ovu temu, mene ona (tema) vredja kao gradjanina ove države, a usput i poziva na rušenje ustavom utvdjenog poretka.
Može taj revolt protiv rts-a i drugačije da se izrazi...
 
Golden je u pravu, niti gledam RTS, niti ga volim ( bio sam im u zgradi, rusvaj zivi! ) niti hocu da placam za gluposti!!!! Pogotovo me nervira ona sirovina tijanic , posebno od kad mi je ispred nosa oteo parking mesto u centru!!! sreca njegova sto ima veci auto od mog inace bi kuci isao peske.....
 
Ma shupci su nevidjeni!

Ako su tako bitno sto ne naplacuju RTS samo onome ko ih gleda, ja bih se prvi odrekaoSVIH programa RTSa ako treba.

Imam ja dovoljno svog materijala snimljenog :lol: da se zanimam!
 
Ma, čak nije bitno ni da li neko gleda ili ne RTS; poenta je da su se drugi ljudi obogatili od televizija, a oni navodno ne mogu ni da se izdržavaju:roll:
Uostalom, ako se budu borili da opstanu, mogu samo da pruže bolji kvalitet programa.
Ni ja neću da plaćam pretplatu:evil:

A kolika će biti uopšte?
 
A kako ces to da izvedes, da ne platis?

Ja bih isto tako voleo...

Hihih ja ni kablovsku ne placam, od kad su me 2x iskljucili, ja se nakacio na divljaka!
 
Poštovani,

Na osnovu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o radiodifuziji («Službeni glasnik RS», broj 76/2005), na Vašem računu za električnu energiju za domaćinstva dodata je nova stavka: RTV pretplata u iznosu od tri stotine (300) dinara, na koju će se primenjivati stimulativni popust od 5% za blagovremeno plaćanje u roku propisanom za plaćanje električne energije. (Visina RTV pretplate uskladjivaće se godišnje u skladu sa Zakonom.)

Ukupno zaduženje za utrošenu električnu energiju i RTV pretplatu plaća se jednom uplatnicom.

Obaveza plaćanja RTV pretplate je ustanovljena Zakonom o radiodifuziji («Službeni glasnik RS» broj 42/2002.) o čemu su sva domaćinstva i ostali obveznici obavešteni pismom Radio televizije Srbije od 24.decembra 2002.godine.

Na osnovu člana 81. Zakona o radiodifuziji jedinstvenu RTV pretplatu u istom iznosu na celoj teritoriji Republike Srbije plaćaju svi vlasnici radio i televizijskih prijemnika. RTV pretplata se plaća po domaćinstvu i samo za jedan radio ili televizijski prijemnik na istoj adresi.
III - USKLADJIVANJE IZNOSA PRETPLATE

Na osnovu člana 83, stav 8, Zakona o radiodifuziji, iznos RTV pretplate za svaku narednu godinu uskladjuje se sa indeksom rasta cena na malo u Republici Srbiji u prethodnoj kalendarskoj godini, prema zvanično objavljenim podacima organa nadležnog za poslove statistike, uvećanim za 5 procenata.
 
Rts je najgora televizija u Srbiji koja postoji za vreme Slobe su nam pustali razne neistine i gluposti i pricali su sam da smo mi moralni pobednici.Pa to mogu samo da kazu najveci konji. Tijanic i gospoda iz Rts su se nakrali para pa oce jos .Ovo je pisalo u blicu kako su jednog lika ubili zato sto je isao nekom devojkom .Devojka i njen bivsi momak su ga ubili .A njega sto su ubili Rts mu jos nije isplatio 400 000 dinara koje je osvojio u nekom kvizu .Ima ih mnogo kojima Rts treba da plati .Zbog toga oce da uvedu Tv preplatu i jos da se nalapaju .
 
Evo zamislite kolko ce para da uzmu.U Srbiji ima 10 mil stanovnika da ne racunam Kosovo to je 8 mil .Vi osam milina podelite sa 4 to je 2mil porodica,ljudi.itd.Sto znaci da ima 2 mil Televizora to pomnozite sa 300 i dobijete 600 milm podelites 85 kolko je euro i dobijete 7 mil e za mesec dana .A gde su jos ostali ugostiteljski objekti i ostale radio i televiziske stanice.Oko 10 mil e mesecno .
 
ako se vec mora placati , ja sam za to da placamo televiziji koju najvise gledamo i slusamo - svako da placa svojoj tv-stanici !

I tako bi se videlo ko je najgledanija tv - a ne one statistike .......mi smo mi smo !
 
Glavni:
Rts je najgora televizija u Srbiji koja postoji za vreme Slobe su nam pustali razne neistine i gluposti i pricali su sam da smo mi moralni pobednici

Ne samo da smo moralni nego smo i materijalni pobednici, ne zaboraboravi to!!!! :shock:
Da nije bilo Sloboda ( na ) nikad ne bi pobedila "politika mira" i a srpski narod bi sigurno jos teze preziveo 90te a ovako se uspesno odupreo "jevrejsko-masonskoj zaveri protiv srbije"!!!
Za RTS iz 1996 bi dao pare 'ladno ali me RTS iz 2006 uopste ne interesuje, satro demokratija, kleptokratija i nepotizam!!!! :twisted:
 
Pošo je GLAVNI prepisao sa onog flajera sve što se tiče zakonskih odredbi - neću pisati o tome.
Dakle, ne postoji mogućnost da ne plaćaš TV pretplatu, jer ona ide uz račun za električnu energiju.
Ako nemaš TV , ideš u E.Vojvodinu i uzmeš obrazac kojim zahtevaš da te oslobode od plaćanja TV pretplate.

RAZLOG "ZA" TV pretplatu :
- Emisije poput tv avantura, školski program, naučni program, opstanak nisu komercijalno isplative a produkcijski su jako skupe dakle neko to mora da plaća. Ako plaća država-onda RTS nije ne zavistan. Rešenje - plaćaju građani.

RAZLOG "PROTIV" TV pretplate :
Ima ih stotine...

Najrealnije :
Pomiriti se s tim...
Ni ja ne volim da nosim ličnu kartu ali to je zakonska obaveza pa se vremenom navikneš...
 
Neva:
Ovaj detalj iz CV - a nisi podelio sa grupom ?

Sram te bilo !


Joj sad sam se izlanuo!

Ma bolje je da nista ne znbate da ne bi morali da svedocite protiv mene :lol:

Tako je tu identicnu foru prodao moj jedan drugar ribi nekoj, na pitanje sto joj se nije dugo javljao, hahah!
 
Kad samo pomislim da sam verovao da će ova Šteta Vilson nešto da uradi :roll:

Mladi g-din Božo je obavešten. Nadam se da će on imati više razumevanja.

Stidite se zbog solidarisanja sa ovim imbecilnim tekstom posta. Može taj protest protiv RTS-a i drugačije da se iskaže.
 

Back
Top