RS gradi aerodrom u Trebinju

Sta je poenta..
Kada neko pomene referendum ili kaze nesto pozitivno na Dodika, vec se nadje ogromna kolicina komentara protiv i RS-a i Dodika....

Gradi se pa sta..
Sve pomenuti aerodromi nemaju nikakve veze sa RS-om..
Jedini aerodrom RS ima u Banja Luci, pa sto ne bi bio i aerodrom na jugu Republike Srpske..
To sto Srbija ne gradi aerodrome, nije problem Republike Srpske..

I ne razumem, bar sam shvatio da ti tu nesto ne odgovara....

Tacka

Sta je poenta..
Kada neko pomene referendum ili kaze nesto pozitivno na Dodika, vec se nadje ogromna kolicina komentara protiv i RS-a i Dodika....

Gradi se pa sta..
Sve pomenuti aerodromi nemaju nikakve veze sa RS-om..
Jedini aerodrom RS ima u Banja Luci, pa sto ne bi bio i aerodrom na jugu Republike Srpske..
To sto Srbija ne gradi aerodrome, nije problem Republike Srpske..

I ne razumem, bar sam shvatio da ti tu nesto ne odgovara....

Tacka

Nije problem shto RS gradi vetj shto mi ne gradaimo, zato sam otvorio temu.

pa Dodik gradi aerodrom iskljucivo zbog blizine Dubrovnika i dubrovacke rivijere , sto moze da se pokaze kao dobar poslovni potez , al nije sigurno da ce se isplatiti tako da se mora pazljivo prouciti i izraditi projekat i studija isplativosti zajedno sa pomenutom zupanijom u Hr , posto niko ne misli da ce praviti aerodrom za onih 100 iljada uglavnom siromasnih stanovnika isticne Hercegovine i okolnih brda i brojnih turista koji ce da obilaze Nevesinje , Bileca i Gatacko polje .

Neka grade i treba da grade. Da imaju sopstveno.

Mi se vise igramo izgradnje autoputeva i ponekog mosta. Bili bi lepo pokriveni sa aerodromima ako bi bilo Subotica, Beograd, Cacak, Nis. Ali i autoputevi uzduz i popreko.

trebinje je prelep grad, prelepi ljudi, najlepse zene

samo je zabacen putnom mrezom u odnosu na unutrasnjost prema severu rs i prema srbiji.

dakle, ako imaju ideju neka je realizuju, okruzeni su neprijateljski naklonjenim sredinama sa tri strane

srbija da je pametna ne bi gradila autoput ka cg, nego prvenstveno ka hercegovini, pa nek prolazi i kroz cg

samo je zabacen putnom mrezom u odnosu na unutrasnjost prema severu rs i prema srbiji.

dakle, ako imaju ideju neka je realizuju, okruzeni su neprijateljski naklonjenim sredinama sa tri strane

srbija da je pametna ne bi gradila autoput ka cg, nego prvenstveno ka hercegovini, pa nek prolazi i kroz cg

Има до Х.Новог модеран пут...од Требиња...сада ће добије аеродром...и ускоро део ауто-пута кроз РС иде и до Требиња

http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2007&mm=05&dd=22&nav_id=247720

Republika Srpska gradi aerodrom u Trebinju pored chak 6 aerodroma koji se nalaze relativno blizu: Tivat, Podgorica, Sarajevo, Mostar, Dubrovnik, Split. A shta je sa nama, Novi Sad, Kragujevac, Subotica... nemaju aerodrome, Nish kao i da nema. Bosna ima vetj 4 aerodroma a Srbija ima samo jedan i po.

A sta je lose u tome sto grade aerodrom?Pa aerodrom u Nisu kao da ne postoji zbog vlasti koja je kocila dolazak kompanija...

Има до Х.Новог модеран пут...од Требиња...сада ће добије аеродром...и ускоро део ауто-пута кроз РС иде и до Требиња

Проблем је то, колега, што то "сада" никако да дође. И ти ауто-путеви су на дугачком штапу. Дај Боже да се варам!!!
Можда смо ми у РС нестрпљиви али ми све то некако споро иде. Помака има али ауто-пута у РС нема још ни једног метра. У ФБиХ има нешто мало што личи на то али само личи (тај "ауто-пут" има само једну наплатну рампу!!!???).

jel ja pisem grcki?

nije problem, do dubrovnika, h.novog, niksica. ali su tamo nama nenaklonjeni rezimi

problem je na sever u rs (prosao tim putem prosle godine i bolje da ne znas kakav je) i ka srbiji

a srbija gradi neki auto put??? nešto mi nepoznato. prosvjetli me

Проблем је то, колега, што то "сада" никако да дође. И ти ауто-путеви су на дугачком штапу. Дај Боже да се варам!!!
Можда смо ми у РС нестрпљиви али ми све то некако споро иде. Помака има али ауто-пута у РС нема још ни једног метра. У ФБиХ има нешто мало што личи на то али само личи (тај "ауто-пут" има само једну наплатну рампу!!!???).

Има две деонице готове....сада се завршава деоница од Залужана до Градишке...после се иде на Добој...Бјељина...после према Требињу...а онда од Бања Луке на Купрес...

Само треба овај део до Градишке да се заврши..јер се то даје у закуп..а као услов да се направе ове остале деонице...треба да се раде две велике петље...

Back