Rotvajler

• Začetnik teme Začetnik teme mmmhh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Joooj, Ria, чекај, није сад моменат, веруј ми, али смислићемо нешто. Увек могу да замолим неког да ми пса донесе "наводно" на поклон! :)

Ja sam imala zenku rotvajlerku,a sada imam muzjaka.Obadvoje su se odgaili u kuci i stvarno neznam koje od njih dvoje bolje.Presrecna sam bila sa mojom curicom,a sada sa lepim dasom .
Kada skontam kako da vam posaljem slike,pa vidite sami,kakav je

Evo Cadinih slikica!.........:heart:

Ova je slikana telefonom, a ove ispod digitalcem!;)
149tw7p.jpg

Joj, ljudi gladna sam!:mrgreen:
34o3nzb.jpg

Opasno me bila nanjusila!;)
fuc0tj.jpg

A evo me kad sam se najela!
2d6qjo5.jpg

Kupio sam rota muzjaka ima sad 1mjesec i 10 dana...Ne znam bas kako da se ponasam prema njemu a on je isto malo zivahan....Dal da ga malo klepim po guzi...i viknem ne...?
Sta da jede mislim sta se predlaze s obzirom da je beba bas....?Pomozite malo vishe mi recite uopste o tome svemu i vi dodajte !HVALA

Moraces da sacekas Mili da dodje i da ti objasni, ako bude raspolozena, posto se ona u rotove dobro razumije!;)

A sta sam danas vidio niko mi nece vjerovati!
Izlazim iz skole i nekad djevojka dolazi sa rotom, i ja je pitam kako se zowe, ona mi kaze Max, i krenem da ga pomazim, ali ona viknu: "NE", posto je opasan, ja se odmakoh!
Ali ne prodje dugo, mozda pola minuta, dolazi jedan momak mozda prwi srednje, i krenu da ga mazi, ona mu rece: "cuvaj se posto je opasan"....Mada on kao da se pravi gluv, i mazi ga, a ovaj na njega, skoci mu na stomak, ovaj pade, ali je uspio nekako da se izvuce!
Ovo je prwi put da ja uziwo vidim napad psa na neku osobu!
Ali sam se mnogo iznenadio da ga je napao bez razloga, ali dobro!

Доста тога сам писала о ротовима, само треба мало листати стране уназад и читати. За остало што нисам написала ... питајте ако вас занима моје мишљење.

A sta sam danas vidio niko mi nece vjerovati!
Izlazim iz skole i nekad djevojka dolazi sa rotom, i ja je pitam kako se zowe, ona mi kaze Max, i krenem da ga pomazim, ali ona viknu: "NE", posto je opasan, ja se odmakoh!
Ali ne prodje dugo, mozda pola minuta, dolazi jedan momak mozda prwi srednje, i krenu da ga mazi, ona mu rece: "cuvaj se posto je opasan"....Mada on kao da se pravi gluv, i mazi ga, a ovaj na njega, skoci mu na stomak, ovaj pade, ali je uspio nekako da se izvuce!
Ovo je prwi put da ja uziwo vidim napad psa na neku osobu!
Ali sam se mnogo iznenadio da ga je napao bez razloga, ali dobro!

Nazalost i ja sam prisustvovao kao klinac jednom takvom dogadjaju.
Koliko se ja secam izlozba je bila u Negotinu i vlasnik jednog mladog rotvajlera kad god ga ovaj ne bi poslusao on mu vikne i udari ga onim zadnjim krajem kajsa i naravno ovaj jadni rot cuti i trpi, krenula ilzoba i taj vlasnik nastavlja da ga bije zato sto nije isao uz nogu i posle par kruga on ispada i kad su izasli ovaj deb... od gazde je poceo onog jadnog rota da bije pesnicama i ovom valjda doslo sve preko glave skocio je na gazdu, ujeo ga je za tu istu ruku i to bas jako i pobegao, i dok je ovaj vlasnik gledao kako da zaustavi krvarenje iz pozadine ljudi se okrecu i gledaju kako klinac od 10 god dog istog psa mazi a ovaj ga lize.Posle toga sam cuo da je pas dat jednom dreseru iz Bora.

Развијаће се до 2 године, а за килажу и јесте и није мало, ако можеш, сликај га па да видим. Могуће да би требао да набаци мало масе. Мој је имао 55 кила на 67 цм висине.

E,ovako zivim na Novom Beogradu i opredelio sam se da kupim rotvajlera...Mozete li mi reci gde ima blizu prodavac,bas iskusan u svom poslu mislim ono da mi ne uvali nekog mesanca ili nekog bez rodovnika...Unapred hvala!

Back