Rotvajler

• Začetnik teme Začetnik teme mmmhh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja Boni:
Rottweiler-Puppy-Photos.jpg

rottiepuppy4_3.jpg

Prva je sa www.best-dog-photos.com , a druga sa http://dogpolitics.typepad.com sajta...

Dobro,slike sam izguglao ali samo sto me marko nervira.A ja inace imam Rota koji ima 3 godine.

A sto te ja nerviram kad sam rekao istinu, a ti slagao, sam si sebe iznervirao (nisam ni trazio slike tvog psa, ni rekao da ga nemas)? Koliko imas godina? :roll: Cak na ovoj temi su vec davno bile postavljene te 2 slike ako se ne varam... :hahaha: :rotf:
Jos sam u pocetku napisao da su to 2 razlicita psa, reko mozda ces shvatiti da ljudi nisu toliko glupi, pa ces izmeniti post... :dash:

Imam pitanje:
Imamo rota starog 5god koji je manjao vlasnike(prvo je bio kod nas 6 meseci,pa smo morali da ga damo jer mu je trebalo mnogo paznje a mi to nismo mogli da mu pruzimo jer smo puno radili,tako da smo ga poklonili jednom decku kod koga je bo 3 god,rot se sada opet vratio kod nas jer je taj decko morao da ide za inostranstvo)
Da ne duzim,od kada je kod nas(od prilike 1god)mog muza je ujeo 8x,sve je pocinjalo kao igra,ali se nije tako zavrsavalo.Mene u principu ne dira ali kada povisim glas na kcerku on me gricne za petu malo jace,kcerku ne dira.
Do sada se nije pario, nemamo uslova da mu dovedemo zenku jer zivimo u zajednickom dvoristu.
Da li neko zna zasto je on nasilan samo prema mom muzu?
I sta da preduzmemo?

Imamo veliko dvoriste, sredjeno, pa smo supruga i ja na odusevljenje 3-je dece kupili stene rotta, staro 2 meseca, bez papira, ljudi od kojih smo ga prodali se vec duze vremena bave prodajom. Dugo smo cekali (parenje, okot, plus 2 meseca) ali je konacno stiglo, da bi nakon 3 provedene sedmice kod nas uginuo 15.08.08.(najtoplijeg dana u godini),dok je jeo granulice. Bio je inace zivahan, kopao po basti, sto mu je i bilo dozvoljeno, trcao, ali je i bio alav, hrane nikad dosta, pa smo kod toga popustali. Sve u svemu duplirao je gabarite.
Molim Vas da mi objasnite sta bi mogao biti uzrok uginuca, jer planiramo ponovnu nabavku rottica nakon odredjene pauze? Kompletna familija je u zalosti

Na kapiji JAT Tehnike, vezan izgubljeni ili ostavljeni rotvajler solidne gradje, nešto stariji. Dežurni ljudi sa kapije ga hrane i daju mu vodu. Leži vezan izmedju barake diskonta i čuvara u ladovini. Ima i ogrlicu. Na kapiji je već više od 10 dana. Čuvari, kolko čujem, pričaju da reaguje na ljude koji se tu muvaju (prolaze) i da se ovi sa Aerodroma Beograd spremaju da ga upucaju... Ja sam momentalno na odmoru i ovo mi je dojavio kolega sa posla koji ga hrani...
Pas je u dobrom stanju, doduše malo oprašen, dobrica, a zalaje samo kad mu neko uđe u "revir". Kaiš oko vrata je original.

Novi / stari gazda wellcome

2008_0818kapija0011.jpg

Poslednja izmena:
Citajuci sve ovo pocela sam da placem...nisam znala da rotovi imaju tu genetsku bolest i da tako "mladi" umiru...moja Dona ima 6 godina i nasli smo je na ulici kao stene i sad mi samo prolaze uzasne slike kroz glavu posto nista ne znam o njenim precima a i mnogo je debela a bolest ima veze sa zeludcem...tuga :sad2:

view.php
[/URL][/IMG]
view.php
[/URL][/IMG]

Ovu kucu smo kupili pre 7 dana, na nevidjeno, onda kada smo uzeli, pomislili smo da nije cistokrvan, ali po sajtovima smo zakljucili da je americki rot, ima 3meseca i 11kila (sobzirom da je pre bio neuranjen), e sada je problem sto ne mozemo da ga naucimo osnovne komadne, za wc i jos po nesto, dosta je lenj i samo voli da jede, slabo slusa.....
Ima li neko nesto da nam odgovori sta i kako?
Hvala

nekada sam volio ovu rasu...imala mi je ujna zenku....xteo sam da vas pitam moze li ova rasa da ima 80kila kod nas je bio nekada Brik koji je nadmasio standarde visine presao 68cm i bio krupan mnogi su pricali da je imao 80kila e pa sad vas pitam(one koji se razumeju)dali je to moguce???

zelim da kupim rotvajlera i kontaktirao sam lika iz zrenjanina koji je vlasnik odgajivacnice von aleksandras i zanima me da li je neko cuo za ovu odgajivacnicu posto nemogu da je nadjem na sajtu kinoloskog saveza srbije....molio bih nekog ko se razume u ovo da mi pomogne kao Mili cije sam postove video na forumu za rotvajlere i vidim da ima puno iskustva unapred zahvalan pozdrav

Danas sam prvi put na bilo kom forumu, jer uopste nisam ljubitelj ovakvih nacina komunikacije.Ali posto i ja imam rota starog 4,5 godina i jos se nije pario, morala sam da vam se pridruzim.Daj boze da ja ovo uopste i znam da radim, verovatno ce mi se4 uskoro kasti.Sve u svemu, zivim u Zemunu, nas Badi je divan primerak rota ,ali mi do sada nismo uradili nista po pitanju parenja.Problem je sto smo ga dobili na poklon, nismo hteli papire, nismo ga vodili na izlozbe, samo smo uzivali u njegovoj blesavoj naravi.Zivi sa nama u kuci,obozava decu i sve nase prijatelje,kao i svu stenad po kraju.Ne podnosi jedino odrasle muzjake, sto je i normalno za ovu rasu.moje pitanje glasi -da li neko u bliyini ima dobru volju da svoju zenku dovodi kod nas,na neki pokusaj parenja.Imamo i bastu u dnu dvorista koja je ogradjena,mozda uslovi i nisu tako losi...

Back