Romantika

Kada god smo vodili ljubav,trazila je da spustim roletne,Jedna mala stona lampa u uglu sobe,bacala je svoju carobnu,zamagljenu svetlost. stvarajuci cudne fantasticn senke,po zidovima i plafonu sobe.Oh kako je zanosno mirisao njen,nikada zaboravljeni sanel 5.Ljubili bi se bez zvuka,dok se culo samo tiho pucketanje plocica parketa,dok je isla necujno u kupatilo.Gledao sam njena mala stopala,njene baletski oblikovana kolena.Ljubio sam jastuk,
na kome je do malo pre lezala.....Bili su to dani.....dani za secanje...a sada,samo hladnoca iznajmljenje sobe i secanja,secanja,secanja.....

Ja procitao cvece
Reku bouze cudne li zeMske :D
Meni ceo dan danas smesan a rmbacim ko magare , dovukao sve sa pijace i Maxija sta treba za novu godinu i sad razmisljam da pocnem da pecem i krckam i da krenem sa proslavom 30-31.
Otud i zemljotres valjda :D
Da, mi se na poslu pošteno zaljuljali :huh:

A ti baš vredan. Ja još nisam ali biću :mesi::kuvar5::tost::rostilj::zjede:

"Nadam se da imaš nekog ko te je danas nasmejao.
Saslušao. Oraspoložio. Podsetio koliko si lepa.
Koliko možeš. Rekao ti da ne brineš.
Da se odmoriš. Da već radiš neverovatne stvari.
Nadam se da imaš nekog ko je tu
da te svojim rečima i osmehom u život vrati.
I nadam se da si nekim danima ti ta osoba drugima.
A još češće, sebi"

Свиђа ми се

Коментар

“ Jednom ćeš unucima ispričati priču, o tome, kako je teško otići, a dušu ostaviti. Jednom ćeš unucima ispričati, da te je voleo neko, ko se svoje sreće, zarad tvoje odrekao. Jednom ćeš unucima ispričati priču, kako je sunce volelo mesec toliko, da je svake noći umiralo, da bi mesec mogao živeti”

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    129,9 KB · Pregleda: 5

Back