Nov naziv potforuma Usamljena srca / Romantika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto ? Bilo je kul i bez neke interakcije , svakako ništa se neće bolje desiti osim milion otvorenih tema

Evo objašnjenja

Naziv potforuma je promenjen jer je sam potforum bio pred zatvaranjem. Nije bilo interaktivnih tema, tema u kojima se vodi diskusija. Nije bilo posete ovom potforumu.

@Džudi S

Nije neophodna direktna interakcija ovde.
Ko to ne razume i nije za ovo mesto :)
Šteta je napravljena,.. jer ovde pišu ljudi osetljiva srca i nabujale sujete ( sujetom se krpi srce :) )..
zezazm malo,.. a ti Birdice ne moraš stavljati soli na ranu,..
Bolje na rep ;: :D .

Nego ti draga @bird again mi reci - O čemu to Đole ovde skrembluje ?
Kakva je ovo ptica ?

Šteta je napravljena,.. jer ovde pišu ljudi osetljiva srca i nabujale sujete ( sujetom se krpi srce :) )..
zezazm malo,.. a ti Birdice ne moraš stavljati soli na ranu,..
Bolje na rep ;: :D .

Nego ti draga @bird again mi reci - O čemu to Đole ovde skrembluje ?
Kakva je ovo ptica ?

Cudan soj.
Carobna ptica, ptica iz maste nastala.
:lol:

Ne sipam soli na ranu, a necu ni na rep, hocu samo da budem od neke koristi valjda.

Ne primoravaj me da se pravdam za neucinjeno :mrgreen:

:lol:

Ne neposredna komunikacija direktnog tipa poput ostalih pdf ova.
Na to mislim.

Misliš da su igrice i muzika dovoljne i za stare i za nove članove?

Imamo potforume na kojima mogu da se igraju igrice. Imamo muziku. Tu su i kafane u ptf-u "Opusti se".

Nisam cesto ovde, ali i ja bih pdf preimenovala u "Ljubav i romantika" jer ne postoji nijedan pdf na ovom forumu gde se spominje ljubav (i nadam se da nije sasvim zaboravljena rec danas).

Predlog je super. I ja se nadam da ljubav nije zaboravljena reč.

Kakve ima veze ko su stari a ko novi clanovi?

Objasnila sam iznad.
Mislim da ovde nije trebalo nista menjati.
Kome je to uopste palo na pamet i zasto :lol: ?

Ja tebe razumem, ali..Evo odgovora u prvoj rečenici.
Naziv potforuma je promenjen jer je sam potforum bio pred zatvaranjem. Nije bilo interaktivnih tema, tema u kojima se vodi diskusija. Nije bilo posete ovom potforumu.

Svesna sam da se bunite zbog ove promene i sada vas molim da date predloge za novi naziv.

Takođe vas molim da ne idete u off topic i da vodimo konstruktivan dijalog. I molim vas da predlažete i ideje za nove teme, za nove diskusije.

Potforum je bio pred zatvaranjem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back