Edmund
Iskusan
- Poruka
- 6.995
...ali je takojer ovde pišu ljudi osetljiva srca i nabujale sujete ( sujetom se krpi srce)..
zezazm malo,..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ali je takojer ovde pišu ljudi osetljiva srca i nabujale sujete ( sujetom se krpi srce)..
zezazm malo,..
Pa da, jer svuda u svetu forumi Ljubav i sex znače forume koji se odnose na erotsku vrstu ljubavi, tj ljubav koja nije prema roditeljima, prijateljima, biljkama, svetu oko sebe, nauci, deci, prirodi, .. već ljubav prema osobi suprotnog pola, tj pošto to ne mogu da kažem jer postoje i ljubavi prema istom polu - onda se to kaže erotska vrsta ljubavi. Uostalom, nisam ja to definisla već još Stari Grci.. Zna se šta znači EROS na grčkom.Misliš?
Nije trebalo menjati naziv pf!
Nisu samo ' usamljena srca' romantična, ili, ljudi u vezi/ braku, nemaju potrebe za romantikom?
Čemu promene baš ovde?
Kakva interakcija i bakrači?!
Radi se o emocijama koje iskazijuemo iz ličnih razloga u određenim trenucima nevezano za virtuelnog sagovornika.
Što se tiče pf 'Opusti se', ko voli takav vid komunikacije tu i piše.
Neki vole isključivo pisanje u temi.
Ovde se podrazumeva da je reč o romantici u vezi sa osobom koja nas privlači.Romantika ne mora nikakve veze da ima sa erotskom ljubavi i vezama. Recimo, mogu imati vrlo romantično osećanja kada sama sedim na obali mora , gledam talase koji zapljuskuju, sećam se nekih stvari.. gledam zvezde, čitam poeziju.. Dakle, nikakva druga osoba tu ne mora biti prisutna.
Problem je u tome što je pdf lj&s jednostavno neozbiljan a ima dosta nas forumaša koji bismo na te teme hteli da pišemo ozbiljnije i da čitamo ozbiljnije stvari.
To je onda erotska ljubav.Ovde se podrazumeva da je reč o romantici u vezi sa osobom koja nas privlači.
Nismo se razumele, očigledno.Romantika ne mora nikakve veze da ima sa erotskom ljubavi i vezama. Recimo, mogu imati vrlo romantično osećanja kada sama sedim na obali mora , gledam talase koji zapljuskuju, sećam se nekih stvari.. gledam zvezde, čitam poeziju.. Dakle, nikakva druga osoba tu ne mora biti prisutna.
Sve si ti lepo napisala i potkovala argumentima, ipak, ne mislim kao ti da je ljubav bliže u vezi sa seksom nego sa romantikom.Pa da, jer svuda u svetu forumi Ljubav i sex znače forume koji se odnose na erotsku vrstu ljubavi, tj ljubav koja nije prema roditeljima, prijateljima, biljkama, svetu oko sebe, nauci, deci, prirodi, .. već ljubav prema osobi suprotnog pola, tj pošto to ne mogu da kažem jer postoje i ljubavi prema istom polu - onda se to kaže erotska vrsta ljubavi. Uostalom, nisam ja to definisla već još Stari Grci.. Zna se šta znači EROS na grčkom.
Oni su definisali u osnovi tri vrste ljubavi: Agape, Fileo i Eros. Prva i druga su opšte fforme ljubavi, agape se pominje i u Sv. Pismu, fileo je prijateljska, a zna se šta znači erotska.
Naravno, u takvim forumima piše se u svemu s tim u vezi, od kontracepcije do ljubavi u poznom dobu, jednostavno zna se na šta se misli.
A ni romantika ne mora imati dodirnih veza sa ljubavlju.Sve si ti lepo napisala i potkovala argumentima, ipak, ne mislim kao ti da je ljubav bliže u vezi sa seksom nego sa romantikom.
Seks često nema ni dodirnu tačku s ljubvi.
Nismo se razumele, očigledno.
Ne sporim 'usamljena srca', ali mi se nikako ne uklapaju ljudi u vezi, a romantični su, sa nazivom pf.
Pa bilo je ozbiljnih stvari, niko vas ne tera da pišete neozbiljno.
U telesnim odnosima dvoje koji se vole erotskom ljubavi, niko ne može da kaže da to nije vođenje ljubavi, jedna forma ljubavi, telesna ljubav je ljubav takođe.
ako se postavi to je onda ljubav u braku, nesebična ljubav, ljubav koja neguje, koja istrajava... i usput imaju i seks.
Moje iskustvo je malo drugačije, ljudi su na tom pdf neozbiljni. Mada i ceo ovaj forum je slabog kvaliteta. Dolazim po navici.Pa bilo je ozbiljnih stvari, niko vas ne tera da pišete neozbiljno.
Bilo je puno ozbiljnih tema, znam kada sam bila moderator i sama sam otvarala, ne sećam se da si i tada pisao.
Koliko puta sam tamo otvorila sasvim ozbiljnu temu, retko nešto šaljivo. I ljudi su pisali. Doduše, sad inače ima malo osoba na forumu.