Romantika vs roumantika

@MrNapokon

У алтернативном свету постоје све те које си навео да их нема. Разне алтернативне уметнице траже неког да их прогура. Постоје и ове које би да се забаве уз конзумацију разних средстава за које немају паре. Имаш и ове које беже од куће и родитеља и треба им неки који има свој стан итд.

У фенси свету је то све чисто и зато ја њих не осуђујем нити их пљујем. Зна се шта и како. Ови што ми глуме децу цвећа, слободно друштво и панкове су ми најсумњивији, јер када уђеш дубље у то видиш да и ту фигурира кеш.

@MrNapokon

У алтернативном свету постоје све те које си навео да их нема. Разне алтернативне уметнице траже неког да их прогура. Постоје и ове које би да се забаве уз конзумацију разних средстава за које немају паре. Имаш и ове које беже од куће и родитеља и треба им неки који има свој стан итд.

У фенси свету је то све чисто и зато ја њих не осуђујем нити их пљујем. Зна се шта и како. Ови што ми глуме децу цвећа, слободно друштво и панкове су ми најсумњивији, јер када уђеш дубље у то видиш да и ту фигурира кеш.
Pa nemoj da ulazis dublje. Mislim nedvosmisleno. ju no vorajmin?

ajoj brate.
Ok. Syeb je. Bas je uzas, jbga. Dabogda se svi usecerili.
Братоу

ја те никад нисам слагао.

Гледају они између себе ко шта има и ко где иде и шта ко троши. То што он не носи ајфон од 1500 евра, не значи да нема неки други артефакт којим доказује статус.

Братоу

ја те никад нисам слагао.

Гледају они између себе ко шта има и ко где иде и шта ко троши. То што он не носи ајфон од 1500 евра, не значи да нема неки други артефакт којим доказује статус.
To neki wanna be klosari iz kruga dvojke.

@MrNapokon

Постави себи питање:

Колико кошта кожни капут/мантил који је цењен у алт. свету?

Колико коштају гитаре и опрема?

Да ли свако може да плати да иде на неки концерт (Рамштајн 100 евра мрате!)?

@MrNapokon

Постави себи питање:

Колико кошта кожни капут/мантил који је цењен у алт. свету?

Колико коштају гитаре и опрема?

Да ли свако може да плати да иде на неки концерт (Рамштајн 100 евра мрате!)?
Da, ali u tome je poenta. Taj neko namakne pare i ustedi da jednom u dve godine ode na jbni ramstajn i ne trosi na pokazivanje auta i jedenje rostilja od 100 evra. Stvar je na sta trosis novac. Da li na dobar koncert ili neku kvalitetnu jaknu koju ces nositi 10 15 20 godina ili tike fila izasle nove, izasao ajfon 16+x

Da, ali u tome je poenta. Taj neko namakne pare i ustedi da jednom u dve godine ode na jbni ramstajn i ne trosi na pokazivanje auta i jedenje rostilja od 100 evra. Stvar je na sta trosis novac. Da li na dobar koncert ili neku kvalitetnu jaknu koju ces nositi 10 15 20 godina ili tike fila izasle nove, izasao ajfon 16+x
Роштиљ није 100 евра.

Они се између себе надмећу на други начин, а суштина остаје иста. Нико од њих није имун на ове ствари које сам најпре поменуо. И код њих постоји тежња да се купи ауди А6, само што је маскирано мајицама на којима пише Antrax или Gorgoroth.

Bergheim.

Знам ове који су ишли на разне догађаје по Еуропи.

То ти је скупље него да водиш у Франш.
Nije brate, to su ti cene oko 70 80 90 eura po karti. Zavisi gde su koncerti, ali mozes da namikaris smestaj preko bukinga poprilicno povoljan, nesto malo skuplje od Bg-a/ Ali realno da te ceo trip izadje par stotina evra.

Nije brate, to su ti cene oko 70 80 90 eura po karti. Zavisi gde su koncerti, ali mozes da namikaris smestaj preko bukinga poprilicno povoljan, nesto malo skuplje od Bg-a/ Ali realno da te ceo trip izadje par stotina evra.
Братоу

иш'о сам ја за Немачку и то тамо где нико не иде. Знам све колико и шта кошта.

Она не плаћа ништа, не бој се.

Братоу

иш'о сам ја за Немачку и то тамо где нико не иде. Знам све колико и шта кошта.

Она не плаћа ништа, не бој се.
Ma placao ne placao. Pricamo o cenama. Mozes ti da ides i na skupo, mozes smestaj negde da platis 1k evra bez problema. I mnogo vise. Pricam o pristojom: otputovao sam, proveo se dva dana i nazad.

A i soma evra? Sta ti je to?
Pa svake godine pola srbije potrosi po nekoliko soma da ode na more. I to paradajz turizam. Gorivo samo 500 evra.
A ovi likovi ne idu na more. Odu na koncert negde.
Мени је сома евра износ.

Ови ликови иду по Грчкама. Црну Гору нико не познаје.

То што неко носи црне мајице, не значи да не зна шта је викенд у Риму.

Мени је сома евра износ.

Ови ликови иду по Грчкама. Црну Гору нико не познаје.

То што неко носи црне мајице, не значи да не зна шта је викенд у Риму.
Crna gora ti nije toliko jeftinija od grcke.
Zadnji put sam platio apartman 75 evra po danu u yebenom prznu brate. Znaci izadjes dole niz ulicu i pravo na magistralu da te pokupi mirko badja sa svojom bembarom. Apartman u prizemlju, skockao neke krevete, ok lepa basta stoji. Da hasas negde, opet nije tolika razlika. Sacekuju te tamo ovi po restoranima, 15 do 20 evra prosek klasika od smuckanih morskih plodova preko brancina koji ce te izaci i 40-50 evra.
i onda ide sve na plus do ramsteka 100 evra za dvoje.

Back