Romantika kroz film i knjige

Dakako da obmanuju, ali to ih ne cini loše.
Ionako obmanjujemo sebe svakodnevno, pa što ne bi i s nekom romantičnom knjigom, ili filmom...

Mislim da su mi već Disney u najranijoj dobi isprali mozak... jer i danas pomalo verujem u ono „živeli su sretno do kraja života“ :D iako me život naučio drugačije.

Zapravo, dobro je da ponekad pogledamo neki film, ili pročitamo knjigu tom tematikom... zato sto mogu da probude onaj utučeni deo nas, koji se nekad radovao kad bi princ probudio Pepeljuge iz dubokog sna.

Zato što se treba s vremena na vreme potsetiti kako je izgledalo kad smo imali velika očekivanja.

Dakako da obmanuju, ali to ih ne cini loše.
Ionako obmanjujemo sebe svakodnevno, pa što ne bi i s nekom romantičnom knjigom, ili filmom...

Mislim da su mi već Disney u najranijoj dobi isprali mozak... jer i danas pomalo verujem u ono „živeli su sretno do kraja života“ :D iako me život naučio drugačije.

Zpravo, dobro je da ponekad pogledamo neki film, ili pročitamo knjigu tom tematikom... zato sto mogu da probude onaj utučeni deo nas, koji se nekad radovao kad bi princ probudio Pepeljuge iz dubokog sna.

Zato što se treba s vremena na vreme potsetiti kako je izgledalo kad smo imali velika očekivanja.
Fino receno.
Smatram da podsvesno imamo neku zelju da ljubav bude prozeta na takav romantican nacin, da sve bude idilicno.
Lepo je pogledati neki film, procitati koju knjigu te tematike. Bas me, nekako, i oraspolozi i raztuzi.

Fino receno.
Smatram da podsvesno imamo neku zelju da ljubav bude prozeta na takav romantican nacin, da sve bude idilicno.
Lepo je pogledati neki film, procitati koju knjigu te tematike. Bas me, nekako, i oraspolozi i raztuzi.
Iskreno, meni mogu itekako da poprave dan, ko sto si rekao, ucine me poletnom, vrate mi nadu..
Mada nemam uvek zelju za to, nekad zelim i da mracim :mrgreen:
Evo pre neki dan sam počela takvu knjigu, do pola.... sinoć sam se opet vratila na krimi trilere

Back