- Poruka
- 50.267
Dobra noć i gospodinu Ambasadoru..za njega jedna izuzetna pesmica a i spot..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobra noć i gospodinu Ambasadoru..za njega jedna izuzetna pesmica a i spot..
Ako set citali kako sam kukala..zbog gripa evo sada sam vec sasvim bolje..iako me ovaj sneg danas malo dokusuri iako je gledam kroz prozor ..divno vece..ali ne volim zimu
ma ja kazem uzivajte samo ROMANTICARI od ranog dana

..( divan post)Danas jeste Petak 13...meni dan kao i svaki drugi..Volim vestice..madjionicare.U sujeverje ne verujem..jednostavno postoje negativni ljudi koji sire negativnu energiju oko sebe i kada ste u njihovoj blizini osecate se lose i ako vam se desi nesto tuzno ..lose to tumacite sujeverjem..kao petak..crna macka presla put i slicno..ne verujem u to..verujem čake i energije..i verujem da svako od nas propisuje ono sto nam se desava..uz malu pomoc sudbine![]()
Oblake ne pominji u mom prisustvu.
Petrrana vole zemljuuuuuuuu
Slazem se postoje osobe sa negativnom energijom.I bukvalno moze se osetiti kako utice na tebe.Odjednom te preplave neke crne misli,letargija i slicno.A ja sam uvek voleo petak 13-ti.Uvek mi se nesto lepo desavalo na taj dan.hm.Ali i dan danas izbegavam da prodjem ispod merdevina,ili kada mi predje crna macka ja napravim sirok luk.....hm..
Hodas po zemlji a glava ti je u oblacima..i samo jedna osoba u mislima..
Oblake ne pominji u mom prisustvu.
Petrrana vole zemljuuuuuuuu

Lepo je i komotnije ..zasticenije kada se voli razumom a ne srcem..