"Romantic caffe"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hilary,Vi ste uvek umeli odabrati,malo oporo ali vrhunsko !!!!

68gastro3.jpg

ajd ziveli :)

Dobar dan Romantiko..

Da pocistim srcu u kafeu od nocas..bilo je veselo sa veselim ljudima..:)
Danas je Subota..dan kao i svi drugi dan..nekada lep,nekada ruzan ali sasvim jedan obican dan u kome se za mene nista posebno nece dogoditi..ili bar ne ono sto bih ja zelela..jeste..sva sam utonula..priznajem..sve me muci a bolest najvise trenutno..zakovala me je ..sputala..onemogucila me da radim ono sto bi trebala.E..tako..sada sam se izjadala..:) idemo na tekst :

Ljubav izmedju dvoje cije se aure harmonicno stapaju,proizvodi vibracije o kojima pesnici pisu i koje mogu ispoljiti neverovatnu magicnost.

Ponekad se dogadja da u trenutku kad se muskarac i zena sretnu,oboje instinktivno prepoznaju svoje drugo ja.Ovakvih dvoje ljudi u trenutku osete nepobitnu cinjenicu da su vec bili..jesu..i da ce uvek biti jedno.. cak i onda kada jedna od dve osobe nije spremna da prevazidje prepreku i povuce se..i pokusaju da izbegnu jedno drugo..ali bez obzira koliko se opirali svojoj sudbini..dve srodne duse je ne mogu izbeci..bice zajedno..kad tad..

Misao dana: Suprotnost
nije mržnja, suprotnost ljubavi je ravnodušnost. Rollo May

Pesma:

Romantiko dobar dan.. :cao:

Gledam kroz prozor u dan koji podseca na pocetak Proleca i osecam se kao ptica u kavezu svesna da nas Zima ipak nije zaboravila..Tu je ona pakosnica i vreba..da nas opet odene u belo..Pojavljuje se drsko i bahato..Kao lopov koji zna da nikada nece biti uhvacen..Kao ubica koji se svake godine vraca na mesto zlocina i likuje jer zna da ce opet odatle otici nekaznjen.. Ne volim zimu ..A vi ?

Misao dana: Život je izbor a ne sudbina, jer običan čovek živi kako mora a pravi kako hoće. Život na koji se bez otpora pristaje to je bedno tavorenje, a izabrani život je sloboda. Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem. Meša Selimović.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back