"Romantic caffe"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jurtro romanticari...
Danas je petak trinaesti!

:roll:

friday13thgx7.jpg

Cuvajte se.....

;)

Dobar dan Romantiko..

Mandrak
Lik iz istoimenog strip serijala. Po profesiji mađioničar, živi u futurističkoj vili/zamku, rešava raznorazne misterije, zločine, pljačke banaka i ostale grozomorne nestašluke. Dobar je sa šefom policije, gradonačelnikom, presednikom SAD (kao i svaki super-heroj) i dobar je u onome što radi. I u izvođenju mađioničarskih trikova (jer je završio neku mnogo zajebanu mađioničarsku akademiju, nešto kao mađioničarski Šaolin) kao i u rešavanju kriminalnih slučajeva.
Tokom postojanja stripa susretao se sa vanzemaljcima, sa kriminalnim super-umovima a čak je (kao i svaki pravi super-junak) imao i svog arhineprijatelja, nekog baš baš zajebanog mađioničara koji je Mandraku bio mentor, ali je vremenom malo "skrenuo" (tipično, zar ne? prvo heroj posle anti-heroj). Ali ga naš delija Mandrak, dika svoje branše, uvek zezne pred potpuno ostvarenje zloćinačkog plana i time spasi svet užasne tiranije.
Čiča miča i gotova priča.

Misao za danas: Ljubav je kad na nekoga u jednom danu pomislis vise puta nego na sebe.

mandrake.jpg

Danas jeste Petak 13...meni dan kao i svaki drugi..Volim vestice..madjionicare.U sujeverje ne verujem..jednostavno postoje negativni ljudi koji sire negativnu energiju oko sebe i kada ste u njihovoj blizini osecate se lose i ako vam se desi nesto tuzno ..lose to tumacite sujeverjem..kao petak..crna macka presla put i slicno..ne verujem u to..verujem čake i energije..i verujem da svako od nas propisuje ono sto nam se desava..uz malu pomoc sudbine:)

Receno je u uvodu da se ovde moze obratiti nekoj voljenoj, ljubljenoj osobi, il tako nekako
Sad, nije da je ta osoba kojoj bih napisala neki stih meni voljena i ljubljena il draga i tako u tom smislu
Al eto, ko da sam je videla u prefinjenom odelu sa cilindrom na glavi kako desnom rukom malo digne cilindar i ucini tako divan naklon damama da mi se to prosto ucinilo nemoguce ne primetiti ne zapisati
A ostalo je u mojim recima nedoreceno dal je osoba muska il zenska, naravno da je osoba muska, zene vrlo tesko primecujem, nemam kad. A ta muska prefinjena pojava, persona, od ugleda, od autoriteta, tako mi je zaplenila paznju da bar jos par minuta ni druge muske persone necu moci da uocavam. I treba da je muski svet tako od autoriteta i vestih pokreta ruku i glave, da su svi muski taki nama bi zenama bilo mnogo lakse da izadjemo na kraj sa svojim glavama.
Pa da predjem na stih:
simpaticni ste , prefinjena osobo od autoriteta

Danas jeste Petak 13...meni dan kao i svaki drugi..Volim vestice..madjionicare.U sujeverje ne verujem..jednostavno postoje negativni ljudi koji sire negativnu energiju oko sebe i kada ste u njihovoj blizini osecate se lose i ako vam se desi nesto tuzno ..lose to tumacite sujeverjem..kao petak..crna macka presla put i slicno..ne verujem u to..verujem čake i energije..i verujem da svako od nas propisuje ono sto nam se desava..uz malu pomoc sudbine:)

Slazem se postoje osobe sa negativnom energijom.I bukvalno moze se osetiti kako utice na tebe.Odjednom te preplave neke crne misli,letargija i slicno.A ja sam uvek voleo petak 13-ti.Uvek mi se nesto lepo desavalo na taj dan.hm.Ali i dan danas izbegavam da prodjem ispod merdevina,ili kada mi predje crna macka ja napravim sirok luk.....hm..

Slazem se postoje osobe sa negativnom energijom.I bukvalno moze se osetiti kako utice na tebe.Odjednom te preplave neke crne misli,letargija i slicno.A ja sam uvek voleo petak 13-ti.Uvek mi se nesto lepo desavalo na taj dan.hm.Ali i dan danas izbegavam da prodjem ispod merdevina,ili kada mi predje crna macka ja napravim sirok luk.....hm..

To znaci da si ipak malo sujeveran..:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back