Malo za raspolozenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro veche, kucoDobro vece...
Hoce Opijum..bice ovih dana..htela sam neki tvoj predlog na pp ali ti nemas tu opciju

Dobro veche, kuco
Da iskljucila sam tu opciju-pp, nema potrebe za njom a i bolje je , bar po meni.
Meni sad nishta ne pada na pamet, nego kad i ti spomenula neko vece, obradovalo me je, malo da se "razdrmamo", a i nekad dosadi "chista romantika".
Evo npr., meni se ovih dana nishta ne pishe, mada ima emocija, ali jednostavno nece da "izadju" na papir, slike mogu da kachim, mada i to dosadi(priznajem retko), i sad sam na forumu , ali ne znam shta da pishem , na koju temu da se "denem", moj zmu(tako ja zovem muza, iz shale)gleda "Utisak nedelje', i eto, shta vishe da pishem, dobro bi doshla tema onako , neka , ma znash vec, pozzz
i meni se ovih dana nista ne piseO tome sam i ja razmisljala i evo ..ako sutra budem ok kao danas..stavljam temu..tj..igricu..i meni se ovih dana nista ne pise

Samo da cokim moje romanticare i da uzivaju u romantici.... 

kafica

Cao Barb..drago mi je da si svratila..mada je ovde kod nas nesto opustelo..ali bice..romanticari su inace veseli ..
Dobro vece i dobro dosli .Kako ste ..