- Poruka
- 401.000
Divan dan ....evo i ja svratih ...[
Kuco za tebe !![]()
Hvala...
ja tebi poklanjam cvece i limunadu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Divan dan ....evo i ja svratih ...[
Kuco za tebe !![]()
ja tebi poklanjam cvece i limunadu..

Romantiko dobar dan..nocas je bilo maglovito..i mislim da nema vece osame od maglovitih zora..gde je sve tiho..belo..pusto..samo se nazire ulicna svetiljka koja prosipa kroz gustinu belila svoju zuckastu svetlost i kao da se njise nosena nevidljivim rukama i ceznjom..
![]()
Na jednoj temi jedan nas foruimas je napisao i to je misao za danas :
Tvoja sreca,
Nije moja sreca,
Vec moja tuga.
Moja prva reakcija na to je bila da je tesko prihvatiti srecu voljene osobe koja tu srecu nije nasla sa vama i nije vise sa vama,vec sa drugom..a onda sam shvatila da to nije poruka..vec: prihvatam tvoju srecu i drago mi je da si konacno srecan/a..ali sam tuzna jer tvoja sreca nije moja..nije nasa sreca koju zelim najvise na svetu..vec moja tuga sa kojom zivim..
Sta Vi mislite ?
Kada legende pevaju zajedno to bude ovo: All For Love
prihvatam tvoju srecu i drago mi je da si konacno srecan/a..ali sam tuzna jer tvoja sreca nije moja..nije nasa sreca koju zelim najvise na svetu..vec moja tuga sa kojom zivim..

cetvoro nashih vec pobedilo josh Tipsa da izgura peticu

da vam i ja ispricam moju pricu..ili dve...
Pre nekih par godina..
u mojoj zgradi se preselio neki decko sa njegovom porodicom...imao je oko 19god.a ja sam tada bila recimo jako mlada(i sada sam jako mlada)...al od uvek izgledam dosta starije...
vidjala sam ga u prolazu,i od komsija sam saznala da se zove Bojan..
Svaki dan bi mi zvonio na vrata da mi zatrazi nesto...secer..kafu..
Nisam ga podnosila jer je imao naviku da u pola noci pusti muziku do daske..tako da sam dosta puta izlazila iz kreveta,rascupana,da mu kazem da smanji..
svaki put bi se samo slatko namejao..sto je mene nerviralo...
Jedne veceri mi je toliko pozlilo da sam pala u nesvest na stepenistu moje zgrade..kada sam otvorila oci,sa sam ugledala??? Ugledala sam njega...i na njemu blago zabrinuti osmeh...tada sam se upitala,kako do tada nisam ukapirala da lepsi osmeh nisam videla...nagnuo se ka meni i spustio nezan poljubac...bilo mi je drago sto je moj poljubac bio sa njim...
dugo vremena me je samo setao za ruku...setali smo dugo u noci..po blago osvetljenim ulicama...voleli smo se...
Posle par meseci nase vezi..odlucila sam da hocu da mi on bude prvi..
Tako da kada smo se nasli kod njega,predala sam mu se...i posle svega kada sam se okrenula na ledja..ugledala sam jedan grafit na njegovom plafonu..na kojem je bilo ispisano..
OVDE ZIVI MOJ ANDJEO!!!
a moja soba se nalazila tacno iznad njegove...cudila sam se kako do tada nisam videla..
rekao mi je da je to uradio prvo dana kada me je video..i da je muziku pustao samo da bih silazila da mu kazem da smanji,jer je smatrao da sam prelepa onako rascupana..
tada sam shvatila da ga volim i ne zelim nikada izgubiti...
Sada kada vise ne lezi mom zagrljaju...zahvaljujem mu sto me je naucio sta znaci voleti i biti voljen,,,i da ce onuvek ostati moj NAPUCANI!!
Dali je i ovo na neki nacin romanticno???

dobar dan kuco,divan i sunčan dan,ma šta ćeš lepše....

Ja nista..osim..ruka u ruci i setnja pored reke....![]()