"Romantic caffe"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece Romantiko...:bye::heart:
Nadam se da ste raspolozeni..utopljeni..romanticni..zaljubljeni..mozda.:zaljubljena:. Ako jeste onda misao za danas..opsss za nocas..

Ne brinite zbog ljubavi, vec punim srcem pozdravite njen dolazak:cmok:

uz jednu od desetak meni ljubavnih,najljubavnijih pesama..

Romantiko dobar dan...klizavo..belo..hladnjikavo..sumorno..prrrr..sto ne volim zimu i u skladu sa tim..i ova pesma..i Koh Samui..raj..a u raju dvoje..ruka oko struka..korak po korak....poljubac u vrat..lagani vetar u kosi..sunce na telu..ljubav u nama..danas sam posebno romanticna.i .zelim vam da budete....:zaljubljena:

Misao za danas: Okovi navika su previse lagani da bi se osetili sve dok ne postanu previse teski da bi se pokidali..(mislite o tome)

I ova predivna pesma za danas...

VI ne znate
moj beli SIPAR
i moje zalo
gde sam kao dete malo
lovio leptire
trazio skoljke po zalu
cudio se vetru i valu
i moru
i cekao kada cu na Ucku Goru
da vidim vile i vilenjake
sto na krilatim konjima
love suncane trake
VI ne znate Sipar i zalo
moje carstvo malo
kao starac ne smem tamo.

Rikard Katalinic Jeretov- Barba Rike

goodmorningsletters-1.gif

Romantichari, prijatna jutarnja kafaz:)
CAFF-1.gif

Romantiko dobro vece...uhh jedva stigoh od posla danas..:cao:
Jutros su beogrdjani plesali po ledu..neko vise neko manje..cak i oni koji nisu morali iz kuca da izadju..i to upravo oni koji ne bi trebali..a to su starije osobe..gledala sam ih kako zongliraju po ulici..pridrzavaju se za sta stignu..hoce ..nece..drzi levo..drzi desno..jedna starija gospodja se drzala za mene dok nismo presle ulicu..pitam je..gde ste krenuli po ovom ledu..kaze ..kod lekara po uput za snimanje kicme..pa sve nesto mislim ..sta bi zeno radila da padnes..za taj uput je mogla i sutra dan..elem..svako zna svoje..veceras je popustilo.:klap:

Misao za danas:

Epikur je govorio da pre nego što budemo mislili šta ćemo jesti i piti, treba da se zapitamo s' kim cemo biti za stolom dok jedemo i pijemo; jer ako jedemo meso bez prisustva prijatelja, onda živimo kao lav i kurjak.

To me je podsetilo da covek nije Ostrvo..

i Grk Zorba..opa..opa

Pa u neku ruku........mislim sto se tice mog pisanja...:) interesuje me tvoje misljenje........da li da zatvorimo temu cekajuci?

Nikada..ali nikada ne bih odustala od pisanja..pisem uvek.. kada ..pijem jutarnju kafu..kuvam rucak..setam kuce..sedim u kaficu..kada misleci na nekoga moje srce zadrhti..kada radim..ja pisem..mislima..rukom..tastaturom..i moj odgovor je.. Necemo da zatvorimo temu."Cekajuci"..zato sto je na temi napisano toliko lepih stihova i emocija.. a Ti..i kada je budes docekao..ti pisi..

Dobro vece Romantiko...
ako ste naumili da kupite cvece u Garden centru izbor i kolicine cveca se sveo na minimum..skoro nikakav izbor sto inace nije slucaj kod njih..kazu narucili su kontigent..stize ovih dana..videcemo..

Za danas..Seneka i jedan divan instrumental..
Ovo vam vece niko ne obecava – ne, dao sam predug rok – niko vam ne obecava ni ovaj sat.

Romantiko... Dobar dan..

Za danas..Albert Kami:

Ne hodaj ispred mene, mozda te necu slediti. Ne hodaj iza mene, mozda te necu voditi. Samo hodaj pokraj mene i budi moj prijatelj.

Tesko je naci pravog prijatelja a jos teze odrzati prijateljstvo.Potrebno je vreme da se stekne poverenje,toliko da otvorite svoje srce i dusu kao na dlanu..Prijateljstvo je kao i Ljubav..dva tela i jedna dusa i kada steknete takvog prijatelja..ko zeli i ume da vas saslusa..ko je uz vas,kome verujete..to je ono sto nase zivote cini srecnim..Takva prijateljstva treba negovati i cuvati..Kao i Ljubav..put do prave ljubavi je trnovit..tezak.uzima vas i daje...zato je ljubav tako lepa..

f_friendsm_0524e9f.jpg

Pesma..nesto sasvim drugacije od jutros..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back