Romanticus
Poznat
- Poruka
- 9.026
cu budem srbin...daj dzibru...
![]()
Eve ti Dzibra ona "nasa"...................hhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk......ziveli buraz!hehehe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cu budem srbin...daj dzibru...
![]()

khm
alkos
uvek ih je dobro slusati![]()

I da se zna..ode Lily..Ostah sama sa vas trojicom..![]()
...mare ima tesku ruku kad popije
Dobri stari dani...aj ziveliEve ti Dzibra ona "nasa"...................hhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk......ziveli buraz!hehehe![]()

Ne deluje ..tako..Cemo te stitimo NO i ja...mare ima tesku ruku kad popije
![]()
ma kolega... posle ovih koktela... tesko da mogu ista da ukapiram. Ajd odoh da spavam, pisemo se sutra![]()

Ne deluje ..tako..![]()

Ooo polako ..sam ce je pokazati..Nisi upoznala njegovu mracnu stranu.........e to ne zelis da vidis![]()

Dobri stari dani...aj ziveli![]()
tkacio: Ajd da bog da ti presela....alapaco najgora..........

Ne deluje ..tako..![]()
Kaki ja zenu ne bih udario....pa ne neznam sta da mi uradi............Nisam takav........samo sam nezgodan kada ne popijem................Kaki ja zenu ne bih udario....pa ne neznam sta da mi uradi............
![]()

Ali ozbiljno..Tebe ne mogu ni da zamislim da bi tako nesto uradio..E ti me ocrnje samo tako............tkacio: Ajd da bog da ti presela....alapaco najgora..........
Znas da se salim.............
Nisam takav........samo sam nezgodan kada ne popijem................Kaki ja zenu ne bih udario....pa ne neznam sta da mi uradi............
![]()
Ooo polako ..sam ce je pokazati..![]()

... osim autom.![]()

Lud si surak moj...............zato smo se i zgotivili tako...........

... osim autom.![]()
A di si se ti izgubio?...cim sam pomenuo ce je branimo od tebe ni traga....

Ho ho hooo...moram da vas ostavim..i odleprsam u carstvo snova..nadam se da cemo se sutra opet naci na picencetu ..ovde u kaffeu..Laku noc i bilo mi je prijatno u drustvu tri sarmantna ..sarmantna..aaaaa staa..sta....
muskarca
![]()

Jedino tako..............Lud si surak moj...............zato smo se i zgotivili tako...........
Evo ti gajba pive za ovo sto si rekao...............
Sada ce "mali" da je donese..............Mali!Donesi coveku gajbu!
druze!!!
Ho ho hooo...moram da vas ostavim..i odleprsam u carstvo snova..nadam se da cemo se sutra opet naci na picencetu ..ovde u kaffeu..Laku noc i bilo mi je prijatno u drustvu tri sarmantna ..sarmantna..aaaaa staa..sta....
muskarca
![]()

A di si se ti izgubio?...cim sam pomenuo ce je branimo od tebe ni traga....
![]()

druze!!!
Znas, neka ponese dve... da se ne vraca peske... tesko ce mu pasti.![]()

Erick! Ma, cim sam video gajbu piva....![]()
Znas, ja sam intenzivno hrabar!![]()
![]()

Ma muskost vam se meri pri ispijanju flase.........
jes barem spreman sad