Radoje III
Ističe se
- Poruka
- 2.922
ajde o cemu ?Dobro bree narode ..ajd da pricamno..malo..sta ko i gde..ili ste svi veceras u Ispovedaonici ..tamo je zanimljivije..![]()
tamo se igraju delije ))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde o cemu ?Dobro bree narode ..ajd da pricamno..malo..sta ko i gde..ili ste svi veceras u Ispovedaonici ..tamo je zanimljivije..![]()
Maa dobar ti fazon....he he he..nego .kako si i da li si danas uradio nesto lepo..
culi smo se prosle nociMaa tamo je vec..smesno....i da te pitam ..jel si se cuo a M...
E da..na zalost i to je zivot..strasno je kada gledas nekog takvog..a jos strasnije ako ne mozes da mu pomognes..ne kazu stariji ljudi za dzabe..da je zdravlje najvece bogatstvo i da mu nista nije ravno..to valjda svi shvatimo u nekim godinama..culi smo se prosle noci
bio danas u bolnici da obidjem nekog
ma cico kad ti kazem zivot je .........
gledam one ljude sto ih hrane na iglu,
ma ajde nesto drugo veselo ))
mislim nesto dans,covek i ako nema potrebe treba nekad da ode tamo,da vidi sta je zivotE da..na zalost i to je zivot..strasno je kada gledas nekog takvog..a jos strasnije ako ne mozes da mu pomognes..ne kazu stariji ljudi za dzabe..da je zdravlje najvece bogatstvo i da mu nista nije ravno..to valjda svi shvatimo u nekim godinama..
e ee ajde da popijemo jos po jedan ..pa nek ide zivot..
vatrena voda ))Vidis kako ga zovu..vodom zivota....![]()
Jedan od najcuvenijih..za Marka
![]()

Uvek znas,sta da mi doneses..........
a sto ja u zadnje vreme ne mogu u opste da gledam filmove?:???:Gledala sam juce zadnjeg Ramba...i sta da kazem osim ..da nije tako los u rangu je dosadasnjih vec ne znam koliko ih ima ..1,2,3 ili 4..5 ..ima akcije od pocetka do kraja i nije dosadan i nema previse glupih scena..moze da se gleda i zabavi..

odoh ,polako laka ti nocpa ne budi kao on..vec pocni da grickas po malo sa oba plasta ..( vidi saveta aaa)![]()
,hvala na piccu