"Romantic caffe"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta vam je danas ..ti si vec ne znam koja osoba po redu kojoj nije danas ni do cega..ee sada za jednu znam i zasto i opravdavajuce je ali..za ostale ..nemam pojma..i kada sm o takvi kao iduvan baloncic ..ne treba s epredavati..posle se postavljaju teme kao ona o usamljenosti ..na kojoj jos ne mogu da postujem ..jer usamljenost je jako bolna i sami je ..stvaramo..

culi smo se prosle noci
bio danas u bolnici da obidjem nekog
ma cico kad ti kazem zivot je .........

gledam one ljude sto ih hrane na iglu,

ma ajde nesto drugo veselo ))
E da..na zalost i to je zivot..strasno je kada gledas nekog takvog..a jos strasnije ako ne mozes da mu pomognes..ne kazu stariji ljudi za dzabe..da je zdravlje najvece bogatstvo i da mu nista nije ravno..to valjda svi shvatimo u nekim godinama..

E da..na zalost i to je zivot..strasno je kada gledas nekog takvog..a jos strasnije ako ne mozes da mu pomognes..ne kazu stariji ljudi za dzabe..da je zdravlje najvece bogatstvo i da mu nista nije ravno..to valjda svi shvatimo u nekim godinama..
mislim nesto dans,covek i ako nema potrebe treba nekad da ode tamo,da vidi sta je zivot
lekovito je ,ozbiljno

Skoro da bih se slozila..jeste tuzno ali je tako..:( e ee ajde da popijemo jos po jedan ..pa nek ide zivot..

bannerwhiskycl3.gif

Konjak.................eeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhh..............

PFO1276.jpg

A ja sam znao da ces ti, samo da se pojavis
I da cu te prepoznati, nepogresivo, kao svoje jedro medju tudjih 100
A ja sam znao da ces ti, i moju bol razumeti
I kao niko obican, samo pruziti svoj dlan, da po njemu slikam ja, toplim bojama

Ref(1x)
Tvoja koza svaku boju prima, u tvoje pore staju moji tonovi, kako uzivam da obojim
te njima,a ti uzivas sto jedino si platno ti
A tvoja koza svaku boju prima, u tvoje pore staju moji tonovi, sad zahvalan sam Bogu
za to, dok te bojim srebrom, budi moje zlato.
dok te bojim srebrom, budi moje zlato.

A ja sam znao da ces ti, i moju bol razumeti
I kao niko obican, samo pruziti svoj dlan, da po njemu slikam ja, toplim bojama

Ref(2x):
A tvoja koza svaku boju prima, u tvoje pore staju moji tonovi, kako uzivam da obojim
te njima,a ti uzivas sto jedino si platno ti
A tvoja koza svaku boju prima, u tvoje pore staju moji tonovi, sad zahvalan sam Bogu
za to, dok te bojim srebrom, budi moje zlato.
dok te bojim srebrom, budi moje zlato.

Budi moje zlato (2x)

ksdhksdksdkjsdkjsd-1.jpg

Gledala sam juce zadnjeg Ramba...i sta da kazem osim ..da nije tako los u rangu je dosadasnjih vec ne znam koliko ih ima ..1,2,3 ili 4..5 ..ima akcije od pocetka do kraja i nije dosadan i nema previse glupih scena..moze da se gleda i zabavi..
a sto ja u zadnje vreme ne mogu u opste da gledam filmove?:???:
ne mogu da se skoncentrisem nikako,verovatno mi dosadilo da budem posmatrac,ili ima previse nasilja i destrukcije:neutral:
N ih je gledao kad je bio mali rambo pa rambo ))

Dosao ti takav period..ja sam inace veeliki filmofil i volim te pokretne slike ..stalno skidam filmove..titlove i gledam ..evo sve do sada sam cekala pristojan snimak Bonda..sada se pojavio ..pa cu ga odgledati ovih dana..jednostavno se odmorim fdok gledam filmove..pobegben u film i za tij 1,5 sat ..sam van sveta i zbivanja..sinoc sam ubijala sa Rambom ..sve one zle Burmance..hi hi hi hii..pobismo ih sve..:lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back