Roleri ili Skejtovi

Sk8 sam probala kada mi je bilo 15 godina. Htela sam verovatno da prelezim sve moguce decije bolesti, pa i to. Posle nekoliko dana sam pala na vec povredjeno koleno i od tada se nisam usudjivala da stanem na njega. Sto se tice likova koji ga voze, za mene je kod njih uvek bilo neceg izazovnog... Nesto sto ne mogu da objasnim. :D Svi su preslatki!!! Volim tipove koji furaju sk8 fazon. Tako su... ne znam...privlacni :p

ja rolere vozim od ...paaa 4.og razreda, mozda i treceg. nikada nisam volela preterane egzibicije na rolerima, naucila sam da skacem sa 4 stepenika i toliko. a ostalo sve sto spada u voznju roski ovako, odlicna sam u tome... bas bih mogla da kupim i 4. par, posto su mi ostala 3 omalila

all day I dream about s..:
Sto se tice likova koji ga voze, za mene je kod njih uvek bilo neceg izazovnog... Nesto sto ne mogu da objasnim. :D Svi su preslatki!!! Volim tipove koji furaju sk8 fazon. Tako su... ne znam...privlacni :p

sk8eri su prediiiiiivniiiiiii :) :)

Sk8 je zakon!!!!Nikada nisam volela da vozim rolere,oni su nekeko bezveze.......

Rolere su extra za grad onako da ih malo wozis bzw.i jos plus sam na rolerima polomila ruku..Dok sk8...aaaa.....
Kad smo wetj kod swega toga,danas u Bg je doshao najbolji sk8er na swetu!!Tony Hawk!Mada...Moratju da was razocaram..Ozenjen je...I ima decu..Blago njima...
Sk8 je weoma tezak da se nauci.Ok.Neki znaju samo skok i hwale se i naziwaju sebe sk8erima..Da bi bio sk8er tebau ti ipak godine isqstwa...Mada moj drug je pre mesec dana polomio petu na sk8...Netje motji da wozi narednih 3 meseca...Shit...
Tako da...Swe u swemu mislim da je sk8 mnogo bolji od rolera...

SK8 IS GR8!!!!:) loool!

Ja na rolere nisam stala neke tri godine, sigurno. :D
Imam neke stare, plasticne, one prve sto su izasli, slabi ulosci i to.
Drug nam je davao ranije njegove, dobri su.
Sta znam, nisam neki profi vozac, ali ono, sto bi rekli, kotrlja.
Mada, s obzirom da na rolere nisam stala dugo vremena, ne znam kako bi bilo sada.
Moram druga da pohvalim, decko rastura na rolerima.
Imam utisak da vozi mnogo bolje od onih profi rolerasa. :D

Back