Che_Anarki
Aktivan član
- Poruka
 - 1.966

Dokle god devojke voze rolere sve ce biti cool. Bice dupeta na sve strane.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ces se kladimo da imam bolju guzu od tebe*november rain*:ma Shinoda je najsexi djevojka u rolerima.![]()

slazem se.....Anele:kada ovako cujem na sta decaci obracaju paznju kod devojke koja vozi rolere - pozelim da vise nikada ne vozim rolere :angry:
BlackDragon:Roleri nisu losi, a skejt je sranye nevidjeno.
I nerviraju me oni glupavi klinci kao i svi koji se qrce i izvode egzibicije na rolerima/skejtu/motoru... al' zato volim i smejem se kad padnu pa se razbiju kao p.icke.
Avet:ja izvodim egzibicije na motoru ... sta tu ima lose ..... padnem ponekad , ali ne tako strasno ..... , 1-2 ogrebotine ..... najvise ....

Volim i jedno i drugo s tim sto ovo drugo nemam pojma da vozimChe_Anarki:Relere voze uglavnom fenseri a skeitove metalci. Mada to su samo predrasude. Meni su oba dobra.
 .
 ...morao je da prizna da sam anti-talenat i pored svoje dobre volje odustao  
 ali volim da gledam njega kako izvodi 'egzibicije'...kaze privlaci ribe :razz:BRAVO BLEKI!!! PRVI POST CIJI SADRZAJ NIJE DESTRUKTIVAN!!! SAMO TAKO NASTAVIIIII!!!BlackDragon:Roleri nisu losi, a skejt je sranye nevidjeno.
I nerviraju me oni glupavi klinci kao i svi koji se qrce i izvode egzibicije na rolerima/skejtu/motoru... al' zato volim i smejem se kad padnu pa se razbiju kao p.icke.
 Shinoda:Jao najvise me smara kad mi neko trazi da ga 'ucim' da vozi.. Jbt radite lepo kao ja: kewu za ruku i vozi, ako padnes kewa ce te drzi![]()

Sweet_Jane:Volim i jedno i drugo s tim sto ovo drugo nemam pojma da vozim.

Sta se smejesAnele:xa xa xa xa xa![]()
![]()
![]()

jok!Che_Anarki:@Shinoda
Ti si zensko?

E i ja sam isto tako ucila...!Shinoda:Jao najvise me smara kad mi neko trazi da ga 'ucim' da vozi.. Jbt radite lepo kao ja: kewu za ruku i vozi, ako padnes kewa ce te drzi![]()

, ali zamalo .... 

, i od tada mi se ne vozi vise