GrdobanS
Elita
- Poruka
- 22.566
Zato i kažem pametnije generacije.
Toga nece biti. Kurs hrvata, poljaka, madjara i slicnih mitlojropa nakaza ostaje i ostace isti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato i kažem pametnije generacije.
Toga nece biti. Kurs hrvata, poljaka, madjara i slicnih mitlojropa nakaza ostaje i ostace isti.
Ima već dosta pametnog sveta među njima.
Ko to?
Ko je to u hrvatskoj protiv oluje, jasenovca, srbofobije itd. (osim onih par posto Srba sto su ostali tamo) ?
Ko je to u poljskoj za pomirenje sa Rusijom, ukidanje sankcija , izalazak iz EU i NATO, odricanje od krimokatolicanstva i ulazak u rusku interesnu sferu?
Mali promil
Prema tome, nista se nece promeniti. Samo potvrdjujes ono sto i ja pisem!
Da trenutno je takva situacija.
I zato - smrt evropi / zapadu (isti k.rac) !!!!
Nista pogresno nisam rekao.
Zelim da ta smrt bude sto brza!!!!Evropa kakva sada postoji sigurno umire. Ona je starac koji umire od kancera.
Zelim da ta smrt bude sto brza!!!!
Inace, evropa je oduvek bila ZLO, jos od starih grka i rimljana, preko karla velikog i kolonijalizma, pa sve do danas.![]()
Zlo su bili ...
.... jer su sami po sebi korov, kancer i kuga ove planete koja mora sto pre biti eliminisana!
Zapad, odnosno evropa je sam po sebi zlo! Kakav narod, takvi i vladari!Ljudi koji su vladali tim carstvima svakako jesu to bili.
Zapad, odnosno evropa je sam po sebi zlo! Kakav narod, takvi i vladari!
80% genijalnih izuma su delo belog čoveka.
Kao ante pavelic, adolf hitler, benito musolini, francisko franko, karlo veliki, napoleon, belgijski monstrum leopold, vinston cercil, amerika , koolonijalizam, krstasi, nacizam, fasizam, inkvizicija ...![]()
Govorim o nauci, tahnologiji