///Milena///
Gost
- Poruka
- 103
Ma vazno je da je Fedja prvi, kada neko igra tako dobro moze sebi i da dozvoli da
izgubi koji mec, cisto da se malo odmori
izgubi koji mec, cisto da se malo odmori
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auu,al' si me sad zbunio... Na trenutak sam pomislio da sam pobrkao temeNaravno da je ATP bolje merilo! Ali na kraju sezone ko je prvi,to ti je
A sto se tice prvobitne akumulacije kapitala,eeeeeee,osnovi ekonomije....Bio mi je nekad predmet u srednjoj skoli
Kad nije bilo konkurencije...Stvara se monopol u kom postoji samo jedan proizvodjac odredjenog prozivoda ili suvise jak proizvodjac koji jede ostatak konkurencije.Cilj je unistavanje konkurencije i uspostavljanje monopolsikh cena na trzistu,sto ulgavnom znaci diktiranje cena![]()
![]()
E sad,to lepo prebaci na tenis i to je to.RODZER FEDERER = MONOPOL![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
Pogledajte semafor,pogledajte semafor..![]()
![]()
![]()
aha... a ti si navijala za federera dok se jos nije culo za njega?Ja navijam za Federera kada igra protiv bilo kog igrača bio on Srbin, Nemac ili ko god drugi. Navijam za Federera od 2001- Wimbldon, tada niko nije ni čuo za Novaka. A sada su svi njegovi veliki obožavaoci...
samo mislim da je sasvim u redu da ljudi navijaju za novaka i da od skora prate tenis koji se tek od skora i moze sire pratiti kod nas... i to samo sa satelitskom ili kablovskom, koju verovatno vecina jos uvek nema (imaju je samo po gradovima)... net da ne pominjem...

ne volim fedju
postujem ga i to je sve...

cuo sam ja i ranije sta je sve dijana rekla- ne pogadja me
ko sto tebe ne treba da pogadja sta ti bilo ko govori- navijas za onog za koga zelis. ja to postujem. Ja navijam za Federera kada igra protiv bilo kog igrača bio on Srbin, Nemac ili ko god drugi. Navijam za Federera od 2001- Wimbldon, tada niko nije ni čuo za Novaka. A sada su svi njegovi veliki obožavaoci...
Auh covece,pa sto ne pogleda temu od pocetka? Naravno da navijam za Federera kad igra protiv Djokovica,Nole mzoe da dobja koga hoce,samo Fedju nikako![]()
![]()
![]()

Nole je mnogo napredovao i za jedno 2-3godine bice broj 1,tacnije on i Nadal ce se smenjivati na prvoj poziciji,Federer je ziva legenda tenisa i svaka mu cast ali jos nije najveci,kad prestigne Samprasa po broju grend slem titula onda se moze reci da je najveci,dobro je za tenis da se pojavio Djokovic,sad postoji velika trojka FEDERER,NADAL,DJOKOVIC-ostali su dosta ispod ove trojice,bice jako zanimljivo ove godine,ja se nadam da Nole moze osvojiti jos jedan grend slem u ovoj godini po mogucstvu Vimbldon8-)kako mozes navijati protiv svog?Nole je nas i naravno da treba navijati za njega.pa naravno da niko nije cuo za Novaka kad je imao 14godina 2001,pa gde ti je tu logika?jel neko cuo za Federera kad je ovaj imao 14godina?a Federer je osvojio prvi grand slem sa 22godine,a Djokovic sa 20godina tako da ti vidi...sad da ne ispadne da ja pjlujem Federera,on je i dalje najbolji teniser sveta i nemoze jedno izgubljeno polufinale da mu to oduzme,ali opet jako dugo niko nije tukao njega sa 3-0 u setovima sto je Nole uradio,tako da treba odati priznanje Djokovicu...