Mozda i ima negde po forumu ali nisam nasao.. Dakle, zelim da posaljem neku lepuuuuuuuuu rodjendansku poruku veoma dragoj osobi [ex curi
]. Kazite neke predloge, ili neke poruke koje ste vec dobijali tj dobijale
Hvala unapred

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cLick - OR - Die:Evo jedna macho koja ce je dotuci:
Rodjendani kad prodju mnogi
Kad zauvek nestane tvoja lepota
Seti se tada matora tetko
Da te je voleo jedan CvetkO
Astrodita:Mozda ova ?
Neka ti svi vetrovi pevaju o sreci,
sve gitare sviraju o ljubavi,
a sve sto pozelis na danashnji dan,
postane stvarnost za tvoj rodjendan !
Probaj, sa srecom ,mozda i ponovo budete zajedno ? :-D
pazi ti mangupa. Nisi imao gde da se zajebava$ pa si do$ao na Krstaricu da przhi$ po$ten svet. Nego, htedoh ti reci da pusti$ ove sekaperse i one limunade od porukica. Nisi ti sporedni lik iz neke $panske serije vec Ivan koji pati i koji bi ponovo da je 'omlati', zato prepisuj ovu grand rimujucu umotrovinu $to cu ti napisati i $alji:Cvetk0:Ehh jos da se ne zovem Ivan... Ovo "cvetko sam stavio iz zajebancije"![]()
cLick - OR - Die:pazi ti mangupa. Nisi imao gde da se zajebava$ pa si do$ao na Krstaricu da przhi$ po$ten svet. Nego, htedoh ti reci da pusti$ ove sekaperse i one limunade od porukica. Nisi ti sporedni lik iz neke $panske serije vec Ivan koji pati i koji bi ponovo da je 'omlati', zato prepisuj ovu grand rimujucu umotrovinu $to cu ti napisati i $alji:
Na tebe sam ribo kivan
Zna$ ti dobro ko je Ivan
Ni sladak, ni naivan
Docice$ mi ti na divan
Mesicu ti slatku tortu
Mirisno ti kupit cvece
Al na tebe dignut mi se nece
Vi$e nikada
Hej, $alio sam se malena.. srecan ti Rodjindan Raichevic![]()
cLick - OR - Die:pazi ti mangupa. Nisi imao gde da se zajebava$ pa si do$ao na Krstaricu da przhi$ po$ten svet. Nego, htedoh ti reci da pusti$ ove sekaperse i one limunade od porukica. Nisi ti sporedni lik iz neke $panske serije vec Ivan koji pati i koji bi ponovo da je 'omlati', zato prepisuj ovu grand rimujucu umotrovinu $to cu ti napisati i $alji:
Na tebe sam ribo kivan
Zna$ ti dobro ko je Ivan
Ni sladak, ni naivan
Docice$ mi ti na divan
Mesicu ti slatku tortu
Mirisno ti kupit cvece
Al na tebe dignut mi se nece
Vi$e nikada
Hej, $alio sam se malena.. srecan ti Rodjindan Raichevic![]()
Kao drugo, nisam ti ja nikakav stihoklepac vec stihoizumitelj i stihonapravitelj.. za razliku od vas prepisivacha. A to da nisam romantichan je najgrdja neistina. Romantichan sam toliko da boli, samo tvoj smisao za romansu je po JUS-u, a moj je ISO 9000cLickAstrodita:Heeej, hajd' ponovo ,nisam ja nikakva seka-Persa, vec pomazem choveku da vrati svoju ljubav. Iz vec vidjenog, kod mene je upalilo, a ti stihoklepac hoces da mu ubijesh sve sanshe. Cvetko, napisi onu moju porukicu, garant uspeva.Devojke vole romantichne momke, a ne kao shto je onaj Die.Hajde, sa srecom , pa javi, tek toliko da se ne sekiram da li je uspelo ! :-D
zainteresovana:E, da, Astroditine porukice mogu da pomognu nastavku veze, Cve
cLick - OR - Die:Kao drugo, nisam ti ja nikakav stihoklepac vec stihoizumitelj i stihonapravitelj.. za razliku od vas prepisivacha. A to da nisam romantichan je najgrdja neistina. Romantichan sam toliko da boli, samo tvoj smisao za romansu je po JUS-u, a moj je ISO 9000cLickhehe
Hardwer mi otkazao pa ne mogu da krstarim na miru sa vama, ali kad se vratim ima$ dve nedelje odmora na mom pustom tajnom ostrvu za iskazanu mi podr$ku.Lammbada:SVAKA CAST, cLick-OR-Die :-)
E, to je ono pravo!Ja pa ja:Ako je bivsha i treba da ostane bivhsa (po tvom ili njenom mishljenju), onda nema potrebe niti razloga da joj pishesh simpatichnu poruku za rodjendan.
Ako je neshto drugo u pitanju, onda nemoj da joj pishesh poruku.
POZOVI JE