rodjendanska poruka za sms

Cvetk0:
Mozda i ima negde po forumu ali nisam nasao.. Dakle, zelim da posaljem neku lepuuuuuuuuu rodjendansku poruku veoma dragoj osobi [ex curi :(]. Kazite neke predloge, ili neke poruke koje ste vec dobijali tj dobijale :) Hvala unapred

Kako ovde pishe to ti nije vishe cura...lepo je shto hocesh...ali misli na sada i sutra...proshlost je proshla...ako je zelish vratiti,postavi drugu themu...

Usamljena mala:
Prica se da si priznao tacan broj svojih godina...
Kakvo postenje!
Kakva hrabrost!
Kakva licnost!
KAKVO PAMCENJE!!!

Neka ti svetlost ovoga dana obasja dusu i ispuni je najdivnijim osecanjima. Bog neka ti sacuva sve ono sto imas, a podari ono sto nemas, a volis. Sretan rodjendan!!!

Hvala ti za srecu,radost i smeh,hvala ti za svaki sakriveni greh.Hvala ti za rec sto suze brise,takav se prijatelj ne nalazi vise!
nisam hteo da citiram sve jer je vi$e-manje isto.. Iskreno, mene je blam da chitam ove poruke koliko su jadne i glupe. Vi$e liche na nekakve kletve. To su one najbudjavije poruke koje $alje i chuva u telefonima pola Srbije. Odvratno. Spamchina.
Nema tu ni K od kreativnosti, a pola textova mozhe da se iskoristi za snimanje nekog jeftinog turbo folk hita, ali razumem.. ko $to svaka roba ima svog kupca tako i svaki SMS ima svog primaoca. Ako mi neka riba po$alje ovakav SMS trudim se da $to manje imam kontakta sa njom osim sexa uz Stoju i Indiru do daske :D

Verolina:
Evo i od mene neke,ne znam d ali je ko dodao,ali...

Ako pojam srece nije iluzija,i ako covjek ne moze biti srecan,onda zelim da ti svaki dan bude lijep kao san,kao radost,kao ljubav,... SRECAN RODJENDAN!

slabo ja ovo gore razumem.. protivi se logici i termodinamici!

Dajte ne$to originalno $to ste sami smislili, a ne prepisali od Desanke Minimaxovic i Chika Jove Dragona.. heh

Back