Vatreni Kamen
Domaćin
- Poruka
- 4.181
"Blago tome ko dovijeka živi
imao se rašta i roditi." - P.P. Njegoš
imao se rašta i roditi." - P.P. Njegoš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na današnji dan, 7. novembra 1913. godine, rođen je Alber Kami, dobitnik Nobelove nagrade za književnost 1957. ("Stranac", "Kuga", "Mit o Sizifu", "Pisma nemačkom prijatelju", "Pobunjeni čovek").
Tel Aviv je moj dom. Tamo sam odrasla i tamo su mi se desile prve uspomenei prve ljubavi. Tamo sam procitala prve knjige. Tamo mi je i dnevnik, koji sam vodila od malih nogu. U njemu su svi najvazniji datumi u mom zivotu. dok nisam dosla u Srbiju. Treba da uzmem da ga pogledam, da poslazem hronoloski neke stvari na papir sa nekim mojim bivsim ljubavima, ali UVEK, UVEK zaboravim da ga uzmem. Ne znam, zasto. Mozda je to neki znak?![]()
Evo ja mu cestitam, citala sam doduse samo jednu njegovu knjigu ( ne secam se da li se zvala Noz ili Sudija, cenim da je bilo ovo drugo),Izgleda da niko osim mene neće da čestita Vuku Draškoviću rođendan...![]()
Nisam sigurna da sam razumela kog smatraš ovim a kog onim?Зато што је највећи србски јунак двадесетог века, а овај постао нови Бранковић.