Rođen za negde drugde?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa nije isto. Ako oboma odgovara da ubace treću osobu kako možeš reći da je to isto kao kad neko iza leđa partneru vara, laže, ovaj naravno sumnja, dobija glavobolju, oseća se kao odbačena krpa itd
Nemoguće je da ćeš reći da je isto

Договор двоје/троје људи не може да промени карактер неког поступка. Варање је варање, да ли је оно иза леђа или је пропраћено уговором овереним код нотара... Апсолутно је небитно.

Chatgpt bi me najbolje opisao.

Kada bi ga neko pitao, dobio bi info koje skoro niko nema o meni. Chat bi lepo sve objasnio lapsi, ali je previše lično i nije za forum 🙃

Ali čim se tako dobro slažemo mora da sam polu-mašina 😂
😂
Ti meni delujes kao neko ko se odlucio za karijeru pa nije pravio porodicu pa onda u nekom dobu 45 + i dalje u glavi zivi ko teen

Договор двоје/троје људи не може да промени карактер неког поступка. Варање је варање, да ли је оно иза леђа или је пропраћено уговором овереним код нотара... Апсолутно је небитно.
Kako može biti nebitno da li je nešto dogovor ili ne, da li je iza leđa ili ne.
Pa to je suštinska razlika između varanja i otvorenih veza

Kako može biti nebitno da li je nešto dogovor ili ne, da li je iza leđa ili ne.
Pa to je suštinska razlika između varanja i otvorenih veza

То је само мимикрија, и то веома лоша.
Ок, свестан сам да је људима лакше да иду линијом мањег отпора, па отуда и оваква размишљања шта је "нормално" у браку.

То је само мимикрија, и то веома лоша.
Ок, свестан сам да је људима лакше да иду линијом мањег отпора, па отуда и оваква размишљања шта је "нормално" у браку.
To je drugo šta ko misli lično, da li mu je monogamija default ili ne. To je subjektivno i lični izbor. Ali da je isto nekoga obmanjivati i biti otvoren, objektivno nije.

To je drugo šta ko misli lično, da li mu je monogamija default ili ne. To je subjektivno i lični izbor. Ali da je isto nekoga obmanjivati i biti otvoren, objektivno nije.
Najmanje gledano, ako je neko otvoren, partner je ispoštovan i može da se distancira, ode, ostane, odluči šta će. Ako ne želi to, moći će sve uzeti u obzir.

Naprotiv, ako neko iza leđa bude sa drugim ti si bukv izmanipulisan, jer mu možda ne bi širila noge da znaš da to radi još nekome... Nego ćeš reći za mene je to neprihvatljivo, ali je telo ispoštovano... Ali ima ljudi koji možda ne osećaju to, njima je to nijansa.. ili nisu doživeli pa samo teorijski pišu

У својој суштини је исто. То што ће особа А рећи особи Б шта чини не умањује негативан карактер поступка.

А и биће да не причамо на истим нивоима, јер ти гледаш форму.

Back