- Poruka
- 45.454
Sve neki nasilnici kojima smeta nasilje, ako je prema njima...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa posle da pokvare zubeIh, kako se niko ne seti da kupi deci ona penaste bombone, a majkama čokoladu, s pirinčem, da svi budu srećni i ne viču. Nego odmah uši i nasilje...
Ma ne razumeš ili ne želiš da razumeš deca se više ne igraju jer ne znaju da se igraju. Igraju igrice, gledaju filmove znači nemaju više skoro nikakvu interakciju sa drugom decom i verovatno ni sa roditeljima. Ne znaju ni čemu lopta služi. Kao majmuni su!Ovo za prodavnicu razumem, al za park ne razumem. Pa gde dete da trči
i viče?
Poučna priča, hahahahahPre par god drugar jedan se zaljubio. Našo neku polovnu sa dvoje dece. Doveo da ih upoznamo. To dvoje dece došlo pored mene i urlaju iz sve snage. Ja ignorišem naravno i oni odu kod moje žene isto tako da urlaju. Nisu oni došli da pričaju, da se igramo ili družimo nego samo da urlaju. Majka im se pravi luda kao ne čuje. Sutradan drugar šutne tu ženu
The End.
Bravo! Pre 2 dana u samoposugu uletela 3 klinca (odokativno 7, 9, 11 godina) cikala, vrištala, jurili seMa ne razumeš ili ne želiš da razumeš deca se više ne igraju jer ne znaju da se igraju. Igraju igrice, gledaju filmove znači nemaju više skoro nikakvu interakciju sa drugom decom i verovatno ni sa roditeljima. Ne znaju ni čemu lopta služi. Kao majmuni su!
Dostojevski je kazao : "Lepota će spasiti svet". ali Andrej Tarkovski ima drugačije mišljenje i kaže:Ima da telefonira gde hoce,a ne mora da trpi tudje deriste da mu vristi na usi.To je cista sramota roditelja,a ne deteta.Tako da kad bi se meni desilo tako nesto,roditelj bi ostao bez usiju,a ne dete.
Ovo nije igra, već vandalizam i to treba suzbijati.Bravo! Pre 2 dana u samoposugu uletela 3 klinca (odokativno 7, 9, 11 godina) cikala, vrištala, jurili se
između rafova, rušili šta su dohvatili... Niko ih nije opomenuo, nisam shvatila da li su tu roditelji, ili nisu...
Posle par minuta su nestali odatle...
Deca su samo njihovim roditeljima centar sveta, drugima ne...Uvodni post mi liči na nekog ko nije roditelj.
Ja, dok nisam postala roditelj sam hvatala sebe da se na neke situacije, dečje nemirluke i razuzdanost zgražavam. I razmjšljala sam kako bih ja to smirila...
Međutim, kada sam i ja postala roditelj, drugačije sam počela razmišljati i postala sam neuporedivo fleksibilnija nego ranije.
Deci treba igra, prostor, trčkaranje, pa i cika, da bi se razvili u zdrave ljude.
Kome smeta, neka promeni klupu u parku, prodavnicu u kojoj kupuje...
Tako su vaspitana, to im je dozvoljeno.Ovo nije igra, već vandalizam i to treba suzbijati.
To je počelo sa onim igraonicama sećem se pre x godina ja imao jednu polovnu, ona ostavi dete u igraonicj i kaže -imam dva sata za karačinu. Tako i biOvo nije igra, već vandalizam i to treba suzbijati.
Duško Radović je kazao: "Tucite decu kad primetite da počinju da liče na vas"Izgleda da brzo zaboravljamo da smo i mi nekada bili deca.
I to neki od nas veeeoooma nemirni.
Ali to već prevazilazi dečji nestašluk. Opisano je vandalizam i naravno da nije u redu.Tako su vaspitana, to im je dozvoljeno.
To su oni isti roditelji čija su deca urlala na uvo našem drugaru sa teme dok je telefonirao .Ali to već prevazilazi dečji nestašluk. Opisano je vandalizam i naravno da nije u redu.
Kakvi su roditelji i koliko se deci posvećuju, čemu ih uče, takva su i deca.
Obožavam Duškaa, posebno zbog toga!Duško Radović je kazao: "Tucite decu kad primetite da počinju da liče na vas"
Šta da ti kažem? Ima nas raznih...Obožavam Duškaa, posebno zbog toga!
Samo što moje dete povuklo na tatu, mirniji je od mame, kada je bila u tom uzrastu.
Ali ja sam imala veliki prostor za igru, cičanje, tada nije bilo mobilnih telefona, kući dođem kada se sa drugom decom istutnjim napolju.
Hajde, kao svi ste bili mirni kao bubice i niste pravili nikakve nestašluke kao deca...
Nasilnik,ili ne.Nisam dozvoljavao svojoj deci da rade tako nesto drugome,pa necu da trpim ni ja tudje.Nasilniče..
Trebao si da ih prijaviš socijalnim radnicima.Pre par god drugar jedan se zaljubio. Našo neku polovnu sa dvoje dece. Doveo da ih upoznamo. To dvoje dece došlo pored mene i urlaju iz sve snage. Ja ignorišem naravno i oni odu kod moje žene isto tako da urlaju. Nisu oni došli da pričaju, da se igramo ili družimo nego samo da urlaju. Majka im se pravi luda kao ne čuje. Sutradan drugar šutne tu ženu
The End.
Tačno tako.Šta da ti kažem? Ima nas raznih...
1. "batina je iz raja izašla" znači da je batina nedozvoljeno sredstvo i da je u raju nema, glupani tumače da je to rajska alatkaU moje vreme je vaspitanje dece bilo po principu "batina je iz raja izašla" i znao se red
Sad su neki novi liberalni umovi smislili da treba drugačije, pa biti fin, deliti ljubav, popričati, nagrađivati za lepa dela itd... sve lepo zvuči samo je pitanje da li radi? Naravno da ne, samo to niko neće da prizna
Jesi. Ako bi me vukao za uši u parku, to je nasilje fizičko.Nasilnik,ili ne.Nisam dozvoljavao svojoj deci da rade tako nesto drugome,pa necu da trpim ni ja tudje.