Enkeli
Zainteresovan član
- Poruka
- 132
Laku noc, zene i ljudi! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuu... Koja si ti srecnica! Bas lepo! Bas ti zavidim![]()
Nadam se da cu mozda da ga sretnem u cetvrtak na sajmu(mada su sanse 1:10000), ali nema veze... To je moj jedini kontakt za Bg-om za sada...
![]()
Pa da, nas dve se inache druzimo, najbolji prijatelji, mada se to na ovom forumu i ne primecuje nesto, a i u zadnje vreme je sve slabije nemam pojma zasto :/
Ali dobro u petak nam dolazi iz Bg-a jedna od najboljih drugarica koja ca ponovo da nas priblizi.. Pa obichno je tako na pocetku svake skolske godine![]()
Kako me nervirate vi žene, pa to je zlo...
Pa ocemo li i tebe upzonati onda, sutra?
@Nordic-kakvo metal dete?
Pa da, nas dve se inache druzimo, najbolji prijatelji, mada se to na ovom forumu i ne primecuje nesto, a i u zadnje vreme je sve slabije nemam pojma zasto :/
Ali dobro u petak nam dolazi iz Bg-a jedna od najboljih drugarica koja ca ponovo da nas priblizi.. Pa obichno je tako na pocetku svake skolske godine![]()
Ništa se ja ni sa kim nisam dogovarala, samo sa Martom i Sonjom
meni je stvarno svejedno, ja bih baš volela da svi zajedno šetamo sajmom, ide čak i Gala
nego, već rekoh, kako vi hoćete
Ma,meni je svejedno, cak i to nije lose... Ali moramo lepo da se dogovorimo... Mislim da isplaniramo...