Rock Caffe Zeppelin!

Jao i ja!
Drugarica i ja skoro svaki dan visimo u jednoj kafani,vec nas poznaju ovi likovi sto vise tamo(pijanice)!
Mada nije to tako lose,cesto nam naruce koje pice z:D

Еее сестро,не знаш ти шта ради значи ссродити се с кафаном....
Будем тамо пре и после школе,конобарима носим ручак,они мене возе кући,и имамо надасве....посебан однос.
А то за пиће,има неки матори скинс што ме гања,оће да ми поклони фотоапрат....иди бегај,свакаки се олош скупља туz:p

Pijem kakao sa limunom i tonik pokojnog mi Laze :p

Ti sto spavas za sankom nemoj da se javljas :plez:
Ovde bre nema pola metra zdrave vene

U subotu sam pao dva puta niz stepenice i imam prelom zadnja 3 rebra(ja se ovih padanja ne secam ali znam da sam sejbao rebra jer me bole i drug mi je potvrdio da sam padao)! Lik me ostavio na hladnom (napolju) da lezim i otisao sa nekom ludacom,jedva sam ubo brojeve da pozovem cala da me vodi kuci! Mogao sam se smrznuti! Prestao sam da pijem idem sada u teretanu i ustajem rano ujutru! Vratio sam nazad telefon sad mozes da me zoves ako hoces!z:D

Nisam znao gde da napisem, pa cu ovde...
Upravo pogledah spot Jelene Karleuse...Insomnia ili tako nesto...I ne mogu da verujem.Taj video je na YT 10 dana, i ima 300.000 pregleda, ima oko 2500 komentara....A neke pesme jedne grupe SMAK, koja je verovatno najbolja grupa ikad nastala na ovim prostorima, imaju jedva 70-80 hiljada pregleda...Ne mogu Vam opisati kako se osecam...Darko Lazic, JK, i ostali su popularniji od SMAK-a, Yu Grupe, Atomaca, Osmog Putnika, Divljih Jagoda, CORBE, i da ne nabrajam dalje...Sramota

Back