Hetfield girl
Ističe se
- Poruka
- 2.598
Fala za repu!!!
Ko bre kaze da su bolesnici???
Pa dobro malo ali to je bas cool!
Ko bre kaze da su bolesnici???
Pa dobro malo ali to je bas cool!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Joi nemoj mi dugmice leba ti....ide poJen za cika davida
A ***** li mater onima iz RCT ne valja im moj rad o Flojdu,kaze da su bolesnici...a sekspir je satro zdrav![]()
dobar drug dobar komunista....pih....pa njih zanimaju samo trenutno aktuelne teme...npr. "stav mladih prema ulasku srbije u eu" i onda tu neshto nalupash u stilu kako mi svi volimo zapad...shto ja naravno nikada ne bih uradio...inache nema smisla pokushavati na tim konkursima koje organizuje drzhava (njene institucije)...naime, jedan lik je hteo u uzhicu, u staroj elektrani da organizuje dj veche, i u opshtini su ga odbili pod izgovorom :"ko ce da skupi svo to djubre posle vas."
u stvari, oni su trebali da mu daju 80000 rsd (shto on nije ni znao) kao podsticaj za razvoj kulture i umetnosti...tako da- nema vajba sa drzhavom osim ako nisi- DOBAR KOMUNISTA, shalim se, osim ako nisi chlan partije...chicha micha- gotova pricha.
Jedino se bojim da ne useru stvar ovi gejaci metalci sto ce doci,sve pozercina do pozercine i sabani!dobar drug dobar komunista....pih....
A da vidis kakav je test bio...daju pitanja i sad 3[ponudjena odg...a od ta 3 ni jedan nije tacan(nisam se ja zajebala,i komisija kaze...al uzalud pisat' zalbu)![]()

navikla sam na pilence

Dobro veche svima, ja sam novi![]()

Dobro veche svima, ja sam novi![]()
...pise NOVI,a pol zenski...cccc

Je l` tebi nesto Miladin Sobic?To sam ja, Drvtze!
Maaalko provokacija, ******, banovao me neki raspali ustaša Nesha
Je l` tebi nesto Miladin Sobic?
Poz ljudi, reko samo da svratim da pozdravim fluffy i kreptomana![]()

hahaha...gejak..to bi na grckom moglo da znaci zemljoradnik
@Broken brain:navikla sam na pilence
Broken Brain... ala si ti pocrneo!!!!! O_O.. a znas da nevalja sedeti na ovom suncu, lepo ja kazem, to je sve zbog onog bombardovanja