Rock Caffe Zeppelin!

Aha,Sara nam je postala pedofil,Ima decka 2 godine mladjeg od sebe!:hahaha::mrgreen:

:lol::lol::lol:

Upravo tako :cmok2::zper:

Znam da sam odvratna,on jadan umesto da igra basket s jaranima u parku ide samnom u stan...mukica-nema detinjstvo!
ccc...
Pusti coveka da si igra basket:( (znam kako bi meni bilo da mi neko sad zabrani da igram basket, svako vece igram sinoc do 23:00 xD ) :mrgreen:

Poslednja izmena:
3 godine
ja sam 93 on 96 :dash::rumenko::zper:

Srdjane drugu moj voljeni trebala sam da sad budem tu kod tebe,ali je Jovica bio ovde sinoc i jutros pa nijesam mogla:sad2::cmok2:

Jao sto sam ja upoznala dobrog belgijanca,tumara po svetu izgubio je brata usput i kupila sam mu burek kod Mije....ima dredive do pola ledja i bradu,bas je divan:heart:

E znas kako smo se svadjali,u pizdu materinu:dash:
Sa svakim deckom zaratim bogz njega....
Evo sad se caletu prosirio teren,pa ak ne zapalim za Bg onda sledece sedmice verovatno ali u julu obecavam:cmok2:

El ti nije mrsko da ustanes do telefona da te zvonim...svasta bih ti pric'o al ne mogu ovako..naglas:lol:

E znas kako smo se svadjali,u pizdu materinu:dash:
Sa svakim deckom zaratim bogz njega....
Evo sad se caletu prosirio teren,pa ak ne zapalim za Bg onda sledece sedmice verovatno ali u julu obecavam:cmok2:

El ti nije mrsko da ustanes do telefona da te zvonim...svasta bih ti pric'o al ne mogu ovako..naglas:lol:

e vazi,ocekujem te!:D Joj aj me zvoni posle ni doruckovao nisam,poceo sa da pijem *** pojede mi kiselina stomak! Zvoni u 3 ako ti nije frx!

:poludeo:
Jaooo bem ti basket u *** ** ** * * * ** * **^$)%&#)$@#_)@@$234632&*@$^@&@$+{HF&@@
Ne da mi se pa to ti je , opet sam se sjeb'o na basketu.Razbi koleno i dupe me boli(ozbiljno :( ) :evil:
:poludeo:
BTW:
Sta sad slusate ja
18 and life

P.S.
Pozdrav onima koji jos posecuju temu :D

Back