zograf.lo
Iskusan
- Poruka
- 5.127
Ma meni je Progressive omiljeni-svira solo od 26minuta a zmaj crkne od muke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

znam emol, amol i edur
al prsti boluuuuuu (imam metalne zhice) :S

eee ***
Znam kako je , ja sam svirao na klasicnoj i elekrticnoj , i kad sam probao kod druga akusticnu , meni se nisu note cule lepo jer sam preslabo pritiskao![]()

..nesto mi pade na pamet
O dje si Emilija
Da ti nisi u rodu sa doticnim Draganom stamenicem..nesto mi pade na pamet
![]()

ali stvarno je uzhasnoIseche prste skroz
Odem danas kod ortaka i on klasichnu ima, znachi najlonske zhice, kakvo je to zezanje bilo
Razmishljam da promenim ove metalne sa najlonskim zhicama, al ne znam koliko bi to bilo pametno :S

ali stvarno je uzhasnoIseche prste skroz
Odem danas kod ortaka i on klasichnu ima, znachi najlonske zhice, kakvo je to zezanje bilo
Razmishljam da promenim ove metalne sa najlonskim zhicama, al ne znam koliko bi to bilo pametno :S
Ni sluchajno ne menjaj!
Kad sa akustichne predjesh na elektrichnu , prsti ce ti leteti po gitari.Bice ti mnoogo lakshe.

mislim da nisam (tj.nadam se da nisam)..odakle je nesreca??
![]()

Neka te bole prsti sad, posle će na električnoj biti zezanje...ali stvarno je uzhasnoIseche prste skroz
Neka te bole prsti sad, posle će na električnoj biti zezanje...
moj mali je danas postao tinejdzer 

Ljudi,castim celu kafanumoj mali je danas postao tinejdzer
![]()

Upravo tako
Znam da sam odvratna,on jadan umesto da igra basket s jaranima u parku ide samnom u stan...mukica-nema detinjstvo!
Sto li sad imam odvratne misli?
Mogu misliti sta si mu dala za poklon,eh sto tako neko nesto meni ne pokloni... Mogu samo zenske osobe,a ujedino je i nova godina kad i moj rodj pa mislim da sam zasluzio!

Ljudi,castim celu kafanumoj mali je danas postao tinejdzer
![]()