zograf.lo
Iskusan
- Poruka
- 5.127
A da spustimo cene...mozda je ljudima skupo pice...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ostale kad navrate) jer zavrsih prvu godimicu dzimnazije pa jos odlicna 

e za to se valja konsultovati sa gazdom...
Al evo ja castim (sve ovde prisutnei ostale kad navrate) jer zavrsih prvu godimicu dzimnazije pa jos odlicna
![]()

Pa Una-sta si upisala?!Inace-tre'a mi usluga od tebe,od Srdjan il nece da mi pomogne il stvarno ne zna tog lika sto ga trazim![]()
Sara is back!
Slashova mala is back!
(reko da stavim novi smajli
)
...koleginice!
91 ide tu u valjevo u filolosku gimnaziju ili tako neki spec.jezicki smer...malo onizi...tj nizi od mene..al mmmmm...a jako je inteligentan,upoznah ga na smotri talenata...
i :vince:
..ovaj za les paule cestitam Una...koleginice!
A pa taj lik...Nikola Simic91 ide tu u valjevo u filolosku gimnaziju ili tako neki spec.jezicki smer...malo onizi...tj nizi od mene..al mmmmm...a jako je inteligentan,upoznah ga na smotri talenata...
joj kisilo je...danas ne fala bogu...joj ljudi mesec dana od kako sam pedofil...castim celu kafanui :vince:
A za mladjanog ricija i u njega buraza stize les pol....s masnom
Poznato mi ime, pitatju nekoga ko je. O.o8. sam razred
pozdraF
zografka
Hvala za masnu.......ovaj za les paul

tkad meneko nije nazvao zografka....fijuuuuu....jos od kako je maksifor bila na forumu pa imala neku svoju temu

pa bio kad se sluzio virtualni paulj i kad su dolazili madonna limun overkill , .......![]()

Pa pedofilija jos nije legalizovana u Loznici!Jao popizdecu,danas sam imala prijemni a najgore mi je ovo cekanje rezultata!
Saro,sto si ti ozloglasena??
To se tamo tracevi sire po Loznici?![]()
sad znam sto Sara obitava oko obdanista...

)