Rock Caffe Zeppelin!

e cestitam Una :klap:...koleginice!
A pa taj lik...Nikola Simic:lol: 91 ide tu u valjevo u filolosku gimnaziju ili tako neki spec.jezicki smer...malo onizi...tj nizi od mene..al mmmmm...a jako je inteligentan,upoznah ga na smotri talenata...

joj kisilo je...danas ne fala bogu...joj ljudi mesec dana od kako sam pedofil...castim celu kafanu :pivce: i :vince:

A za mladjanog ricija i u njega buraza stize les pol....s masnom

e cestitam Una :klap:...koleginice!
A pa taj lik...Nikola Simic:lol: 91 ide tu u valjevo u filolosku gimnaziju ili tako neki spec.jezicki smer...malo onizi...tj nizi od mene..al mmmmm...a jako je inteligentan,upoznah ga na smotri talenata...

joj kisilo je...danas ne fala bogu...joj ljudi mesec dana od kako sam pedofil...castim celu kafanu :pivce: i :vince:

A za mladjanog ricija i u njega buraza stize les pol....s masnom

Hm... Nemam pojma. :D A ja tju biti sa njim u smeni. :p Poznato mi ime, pitatju nekoga ko je. O.o

Ja sam trebala d idiem sa '92...al batalila,nervirala me uciteljica pa sam lepo isla sa svojom generacijom :D
hvala unapred Una:mrgreen:

@blekmur:otkad meneko nije nazvao zografka....fijuuuuu....jos od kako je maksifor bila na forumu pa imala neku svoju temu:lol:

E sda sam bila s malim u obdanistu i naleti ortak iz razreda sa svojom curom...kad nije precrko kad nas je video :hahaha:

A ovaj...nije samo pedofilija...nego dobih ulogu u kojoj ima explicitnih scena sexa :D
u nekoj drugoj predstavi igram Evu..a u tecoj neku kao gospoju sto spopada piletinu(hm...nesto cudno?:think:)

blago meni...vazno da se ima posla

@dzejmsova mala:dzrim palceve i tebi...svoje narafski:mrgreen:

Back