Robot nikad neće zameniti čoveka

Urwald

Domaćin
Moderator
Poruka
3.206
Kao što znate u pitanju je stara kanibalska poslovica :per:

Ali nekada kada nema ljudi možda nije na odmet uzeti stvari u svoje ruke ili pak osloniti se na mašinu sa dobrim motorom 😉

Pitanje je jednostavno da li bi probali mašinu za xxx?
Nešto ovog tipa:
1000040436.jpg

Mislim da ti za to treba glomazniji kalup i da bude dovoljno udobno ali i stabilno. Kao i za vibracije, zato to cudo toliko bucno, jer mu treba jak motor i konstrukcija. Vrv su i zato toliko skupi po hiljadu evra minimum.
Mislim da samo stavljaju nenormalne marže na takve stvari.
Sada sam naručio neke motoriće iz Kine čisto da testiram jačinu. Sa poštarinom su me ispali nešto ispod 2k din.
A viđao sam bdsm nameštaj i sl. na alibabi i ceme su niže no EU, a čini mi se da su identični proizvodi u pitanju?

Mislim da samo stavljaju nenormalne marže na takve stvari.
Sada sam naručio neke motoriće iz Kine čisto da testiram jačinu. Sa poštarinom su me ispali nešto ispod 2k din.
A viđao sam bdsm nameštaj i sl. na alibabi i ceme su niže no EU, a čini mi se da su identični proizvodi u pitanju?
Ma gde bre. Ako mislis na premium proizvode nisu isti. Sve je stvar materijala, kopci, ako je elektronika u pitanju i snaga i potenciometri. Evo ti na pr onaj violet wand, narucili ljudi preko alija, ono masazer za lice, slaba baterija, sta znam..mozes da rizikujes ali i...
Evo javni, bas me zanima. Ali ne da radi,n ego da je testirano.

Kao što znate u pitanju je stara kanibalska poslovica :per:

Ali nekada kada nema ljudi možda nije na odmet uzeti stvari u svoje ruke ili pak osloniti se na mašinu sa dobrim motorom 😉

Pitanje je jednostavno da li bi probali mašinu za xxx?
Nešto ovog tipa:
Pogledajte prilog 1820749
Ako bi mu prvo obukla Armanijevo odelo, ovako pih…

Šalim se uopšte ne kapiram o čemu se radi…

Back