Buntovnice, jesi li procitala onaj poslednji komentar Kopole o de Niru, Pacinu kao i o Dzeku Nikolsonu? Je l se slazes? To da ne uzimaju umetnicke projekte nego rade samo zbog para. Valjda je Kopola nesto pominjao kako je de Niro zedan moci i kako je stvorio poslovnu imperiju...
Citala sam.
Kopola je povukao tu izjavu

Kao rekao je da on njih mnogo postuje i voli, da su mu to prijatelji i da su to sve izmislili zli novinari, da on nista sem reci hvale nema za njih
Ja mu ne verujem - mislim da je stvarno izjavio to sto su napisali, ali ko zna u kom stanju....
Meni je bila cudna izjava jer bas vazi da je u vrlo prijateljskim odnosima sa De Nirom i Pacinom.
E sad, sta mislim o izjavi - mislim da vise prilici Paris Hilton da izjavi tako nesto nego Kopoli.
Ako ga zaista nisu novinari pogresno citirali kako on sada trvdi- izjava je vrlo ruzna.
Prvo, covek nije dao nijedan primer sta to tehnicki ili stilski fali njihovoj glumi, koji im je los film... Znaci, prozvao ih je da su se olenjili i nista dalje nije strucno pricao o tome, nego nastavio da ih ogovara licno.
Za Pacina je tako rekao da je škrtica, za De Nira da kopira njegov (Kopolin) biznis i da se tako bogati, a za Dzeka da je uvek imao veze sa mocnim i uticajnim ljudima i da je pored toga bludnik, tacnije da ima devojke.
Eto, to je Kopolina izjava koju sad porice i uvlaci se ljudima Bog zna kako. Sta mogu da mislim o ovome? Nisam znala da je Kopola u stanju da se spusta na ovakav nivo da pljuje ljude i proziva ih ovako licno. Ovo su ipak licne uvrede.
Lik nije uopste pricao sta to njima umetnicki konkretno zamera, samo je pominjao kako imaju pare i kako Dzek juri zene. Jel ne treba da imaju pare? Ako su ih zaradili Stalone i Svarceneger treba i ova trojica da ih zarade.
Ja sam bila u cudu kad sam procitala. Cela izjava lici na zutu stampu. Pomislila sam da mu se neko od njih zamerio oko para, pa zato to prica i toliko pominje pare. Posumnjala sam na De Nira, jer on i Kopola sa Robinom Vilijamsom drze neke restorane. To da je De Niro izgradio impreiju je licemerno, jer mu je bas Kopola jedan od partnera u svim poslovima

To ti je fora- ti i ja smo poslovni partneri i delimo zaradu na pola, ali ja po gradu tebi iza ledja pricam kako si ti zedan moci, a ja sam umetnica

Kopla je takodje glavni producet filma koji je De Niro rezirao (The Good Shepherd). Sto producira nesto sto smatra da nije umetnicki?
Ali, ocigledno je Frensis bio pijan, pa se sad kaje i povlaci izjavu, ili mozda nije to rekao kao sto tvrdi. Samo ja mislim da je toliko toga napricao, da je nemoguce da su to novinari iskarikirali. Znas, neko moze da ti poturi da si rekao jednu recenicu, ali bas ovoliko stvari....
U sustini, mislim da je izjava niska. A i Kopola brate, nije rezirao dobar film jos od Apokalipse i Kuma III. Poslednjih 10 godina se bavio produciranjem filmova svoje cerkice Sofije. I sta ima da im prica? Oni su bar radili nesto poslednjih 10 godina, a on nista. Kopola je genije, ali ova izjava je stvarno dno, ako je tacna.
Samo je fora sto Frensis sad tvrdi da nista tako u zivotu nije rekao
Evo clanka gde Kopola negira
http://www.thewest.com.au/default.aspx?MenuID=23&ContentID=44158
Coppola denies criticising Pacino, De Niro, Nicholson
21st October 2007, 10:00 WST
Director Francis Ford Coppola contended today he has “nothing but respect and admiration” for Al Pacino, Robert De Niro and Jack Nicholson after he was quoted as scathingly criticising the three stars in a magazine interview.
“I was astonished because it wasn’t true, and I have nothing but respect and admiration” for them, Coppola told reporters in Rome where his film “Youth Without Youth” - his first movie in a decade - was having its premiere at the city’s film festival.
“These are the three greatest actors in the world today and they are my friends. So I have nothing but affection for them,” Coppola said.
Coppola, who directed Pacino and De Niro in The Godfather trilogy, said his comments were taken out of context.
GQ magazine in its November issue quoted the director as saying the three Oscar-winning actors have become apathetic.