Rivotril za koliko deluje

Stage 1
(1 week)
clonazepam 0.5mgclonazepam 0.5mgclonazepam 0.25mg
diazepam 5mg
30mg
Stage 2
(1 week)
clonazepam 0.5mgclonazepam 0.5mgStop clonazepam
diazepam 10mg
30mg
Stage 3
(1 week)
clonazepam 0.25mg
diazepam 5mg
clonazepam 0.5mgdiazepam 10mg30mg
Stage 4
(1 week)
clonazepam 0.25mg
diazepam 5mg
clonazepam 0.25mg
diazepam 5mg
diazepam 10mg30mg
Stage 5
(1 week)
Stop clonazepam
diazepam 10mg
clonazepam 0.25mg
diazepam 5mg
diazepam 10mg30mg
Stage 6
(1-2 weeks)
diazepam 10mgStop clonazepam
diazepam 8mg
diazepam 10mg28mg
Stage 7
(1-2 weeks)
diazepam 10mgdiazepam 6mgdiazepam 10mg26mg
Stage 8
(1-2 weeks)
diazepam 10mgdiazepam 4mgdiazepam 10mg24mg
Stage 9
(1-2 weeks)
diazepam 10mgdiazepam 2mgdiazepam 10mg22mg
Stage 10
(1-2 weeks)
diazepam 10mgStop diazepamdiazepam 10mg20mg
Stage 11
(1-2 weeks)
diazepam 8mg--diazepam 10mg18mg
Stage 12
(1-2 weeks)
diazepam 6mg--diazepam 10mg16mg
Stage 13
(1-2 weeks)
diazepam 4mg--diazepam 10mg14mg
Stage 14
(1-2 weeks)
diazepam 2mg--diazepam 10mg12mg
Stage 15
(1-2 weeks)
Stop diazepam--diazepam 10mg10mg

Jao bre Mileru lepo sto si se potrudio, ali meni ovo skoro pa nista ne znaci, taman kao da sam nepismena, jer engleski ne znam.
Vidim da se ide sa pola ma cetvrtinu pa na osminu, pa kraj. To sam ukapirala, ali dalje od toga tesko.

Jao bre Mileru lepo sto si se potrudio, ali meni ovo skoro pa nista ne znaci, taman kao da sam nepismena, jer engleski ne znam.
Vidim da se ide sa pola ma cetvrtinu pa na osminu, pa kraj. To sam ukapirala, ali dalje od toga tesko.
ukljuci se bensedin-diazepam.imas redosled gore kako se skidas sa rivotrila.tako je objasnila ta doktorka i kako sa benzodijazepina.

Druze,sta si tacno pio?
Нема антидепресива који нисам пробао (такорећи). Најбоље ми делује ова комбинација коју сад пијем. "Сероксат" од 20 мг. и "Ривотрил" од 2 мг. А иначе сам случајно "провалио" да ме најбоље ради алергент "Ринасек" за кијавицу.

Pa ok. Ja imam tri problena od navedenih, pijem ga 4ipo godine i dobro mi je, sta je problem?
Ima li iko da ga je pio 20 god kao ja. Najvise doze 3x1/2 od 2 mg...prestala prije 2 mjeseca, uveli mi prije 7 dana ad Duxet 30mg i bensedin od 2,5 mg, 3x 1/2, iskidala se, i jutros popijem opet klonazepam 1/2. Mislim da radi opet. Zna li neko da li je iko pio duži vremenski period od mene?
Toliko mi je bilo lose zadnja 2 mjeseca bez njega, kriza pakao..i izgleda da jos uvijek radi.
Ja sam mislila da me baca u kontru, prosle godine, a izgleda da je bilo od Velafaxa i to 4x 75 mg (bolnicka doza) i 2x 50 mg Lamictal, i to me skoro bacilo u maniju....eto mene interesuje da li ga je neko pio toliko dugo a da nije povecavao doze ( ili jeste) i da i dalje djeluje?
Hvala na odgovoru 🤗

To je tačno, i zato se ne pije godinama.
Ja sam ga pila 20 god..pocela 1x0,5 zbog panicnih napada, pa GAP pa depresija. Najveca doza je bila 3x1/2 od 2 mg svih ovih godina, mada sam znala uzeti i jos 1/4 kad je frka i kad sam bila bez AD. Ostavila ga prije 2 mjeseca, umirala od strahova, kocenja, tresenja, magle mozga, derealizacije.Sad pijem 7 dana Duxet od 30 mg i bensedin od 2,5 mg 3x. Jutros popijem 1/2 rivotrila i izgleda da jos radi, malo je za reći da me iskidala kriza, a uvodjenje AD. Da li je neko pio toliko dugo rivotril i da mu i dalje djeluje?
Hvala na odgovoru ako neko zna (sa ili bez povecanja doze) 🤗

Nemam pojma. Ja ga pijem od 2016-te 1/2 od 2mg uveče, 1/4 u toku dana po potrebi. Tu 1/4 sam popila za to vreme nekoliko puta samo.
Dr koja mi je prepisala taj lek je dala otkaz i otišla iz Kliničkog, znam da bi trebalo da odem na kontrolu ali mi se neda, jednom sam bila posle njenog odlaska, bilo je jako neprijatno i od tad više nisam otišla. Bila sam u DZ i to je katastrofa definitivno, jako loša osoba taj dr kod kog sam bila..

Nemam pojma. Ja ga pijem od 2016-te 1/2 od 2mg uveče, 1/4 u toku dana po potrebi. Tu 1/4 sam popila za to vreme nekoliko puta samo.
Dr koja mi je prepisala taj lek je dala otkaz i otišla iz Kliničkog, znam da bi trebalo da odem na kontrolu ali mi se neda, jednom sam bila posle njenog odlaska, bilo je jako neprijatno i od tad više nisam otišla. Bila sam u DZ i to je katastrofa definitivno, jako loša osoba taj dr kod kog sam bila..
Zalosno.Odes po pomoc,a tamo te razdraze i jos vise se razbolis.

Djelujeti jos klonazepam nakon toliko godina korisćenja? Ja ga pijem 20 god, 2 mjeseca prekida, umirala, i vratim mu se danas , izgleda da jos uvijek djeluje 😀

ukljuci se bensedin-diazepam.imas redosled gore kako se skidas sa rivotrila.tako je objasnila ta doktorka i kako sa benzodijazepina.
Meni bensedin uzas, pila ga 7 dana, ubrzan puls, unutrasnji nemir, iako ima dug poluzivot i zamjenjuje se klonazepam (isto dug poluzivot) s njim, da biram izmedju 2 zla, bromazepam bolji. Klonazepam najbolji za GAP, samo da li djeluje nakon 20 god?!

Meni je uvece najmanje trebao, a ujutro, čim otvorim oči, 1/2 klonazepama, strasan GAP, da preguram dan, a pogotovo kad mi uvode novi ad

Bensedin sluzi kada pijes lekove protiv jakih bolova,da smire sve nerve uy organizmu,da bi lek protiv bolova mogao normalno da deluje.Zato sam i napisao da nema isto svojstvo kao Bromazepam i slicni lekovi.
Ma ja imam teski GAP i depru. 5 mjeseci , pobacala lijekove
Trebala u bolnicu, dobijem kovid.
Popijem rivotril nakon 5 mjeseci...kod dr.nisam za bolnicu ali sam trazila dnevnu, nek me prate pod uvodjenjem novog AD, nek imam obavezu ici negdje ujutro...
Za posao jos nisam, za vratiti psa isto...
Jadno

Ma ja imam teski GAP i depru. 5 mjeseci , pobacala lijekove
Trebala u bolnicu, dobijem kovid.
Popijem rivotril nakon 5 mjeseci...kod dr.nisam za bolnicu ali sam trazila dnevnu, nek me prate pod uvodjenjem novog AD, nek imam obavezu ici negdje ujutro...
Za posao jos nisam, za vratiti psa isto...
Jadno
Moras potraziti od doktora da te dobro ispita da bi mogao da ti odredjeni lek.

Moras potraziti od doktora da te dobro ispita da bi mogao da ti odredjeni lek.
20 godina, od prvog panicnog, pa GAP pa depra. Isprobala x ad ..pokusni kunic.

Duxet ce mi biti dobar jer sam iz iste grupe ad (SNRI) Velafax pila, i bila stabilna par godina i lamictal od 25 mg i 20 god klonazepam koji popijem cim otvorim oci.
Mene ce samoca ubiti

20 godina, od prvog panicnog, pa GAP pa depra. Isprobala x ad ..pokusni kunic.

Duxet ce mi biti dobar jer sam iz iste grupe ad (SNRI) Velafax pila, i bila stabilna par godina i lamictal od 25 mg i 20 god klonazepam koji popijem cim otvorim oci.
Mene ce samoca ubiti
Teška je samoća mnogo, znam iz ličnog iskustva jer vidim da mi je svaka godina po tom pitanju sve teža i gora 😞

Back