Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Samoca ubi, samnom je bio sin od 2012. ja imam GAP i depresiju, ludio od mojih lijekova i stanja, iako sam radila, i cim je napunio 18.god otisao od kuce. A i dok je bio, nije htio izlaziti iz svoje sobe.
Kad je otisao ja sam na dnevnoj psih.
Samoca ubi, samnom je bio sin od 2012. ja imam GAP i depresiju, ludio od mojih lijekova i stanja, iako sam radila, i cim je napunio 18.god otisao od kuce. A i dok je bio, nije htio izlaziti iz svoje sobe.
Kad je otisao ja sam na dnevnoj psih.
GAP, generalizovani anxsiozni poremecaj. To i depresija me prati 20 godina, od 23 operacije, uzasnog razvoda, ex prokockao stan u NS, 8 sudskih sporova, sama sa sinom koji je otisao od kuce. Depresija je klinicka, sad mi uvode nove antidepresive i jedva cekam da krenem na posao, jer nit sam kucni tip, nit imam za koga spremati i samoca u kuci ubija, pogotovo kad imas depresiju.
Ubija i perfekcionizam i opsesivnost koje su moje crte licnosti. Ne znam da li poslije 20 godina i 3.recidiva depresije ima izlaza