gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
To je tačno, i zato se ne pije godinama.rivotril posle ksanaksa stvara veliku,bas veliku zavisnost ako se pije godinama da je gor nego skidanja sa teskih droga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je tačno, i zato se ne pije godinama.rivotril posle ksanaksa stvara veliku,bas veliku zavisnost ako se pije godinama da je gor nego skidanja sa teskih droga
Ne, nego selebritiji po rehab centrima koji su uzimali stravične količine benzodiazepina ne znače mnogo kao dokaz.
Ne znam bolje od naučnika, ali sam imala Rivotril kao terapiju nekoliko puta tokom par godina, i sve je bilo u redu svaki put. Jako mi je pomogao, ali ga nisam ni zloupotrebljavala, nego koristila tačno kako mi je prepisano, i svaki put prestajala bez problema. Već dve godine nemam tragove anksioznosti.
rivotril se ne pije po potrebi,kao recimo bensedin...on mora da se pije svaki danTo je tačno, i zato se ne pije godinama.
neki ljudi su u takvom stanju da moraju da ih piju do kraja zivotaTo je tačno, i zato se ne pije godinama.
rivotril se ne pije po potrebi,kao recimo bensedin...on mora da se pije svaki dan
Ako imaju epilepsiju ili im treba kao stabilizator - da.neki ljudi su u takvom stanju da moraju ih piju do kraja zivota
ja sam ti rekao da on mora da se pije svaki dan ako pati od teskog oblika fobija i tako dalje,jedino tako ima efekta.ja ti kazem sta nauka kazeČitaj šta pišem ako se upuštamo u diskusiju već. Pije se u kontinuitetu, ali ne duže od mesec dana (tako je meni prepisivan). Neki psihijatri pored redovne terapije ostave i to "po potrebi", za osobe kojima se anksioznost okida u određenim situacijama, što je... razumno.
Ti hoćeš da ja kažem da je klonazepam loš lek jer ga neko zloupotrebljava i pije godinama u visokim dozama i urniše gaba receptore. Pa ne mogu da kažem to, Rivotril je odličan lek, i bez problema bih ga uzela opet ako ga (ne daj Bože) bude zahtevala neka životna situacija. Ali odgovorno i pažljivo, jer se radi o moćnim psihofarmacima, i to je to. To što neko hoće da mu lek ovog tipa bude legalna zamena za drogu, to je druga stvar.
To i ja kažem. Samo kažem da se ne pije do kraja života ako se koristi u svojstvu anksiolitika, u tom slučaju se daju antidepresivi, koji ne stvaraju zavisnost, a takođe regulišu anksioznost.ja sam ti rekao da on mora da se pije svaki dan
netacno.neki ljudi,ne svi, moraju da piju ceo zivot anksiolitike i antidepresive.ceo koktel raznih lekovaAko imaju epilepsiju ili im treba kao stabilizator - da.
Kao anksiolitik do kraja života - ne. Tada se prepisuju antidepresivi.
ne vredi im ni psihoterapija,ako razumes.......netacno.neki ljudi,ne svi, moraju da piju ceo zivot anksiolitike i antidepresive.ceo koktel raznih lekova
To se izbegava, ide se na to da ako već mora nešto da se pije ceo život, to budu antidepresivi, jer ne stvaraju istu vrstu zavisnosti kao anksiolitici.netacno.neki ljudi,ne svi, moraju da piju ceo zivot anksiolitike i antidepresive.ceo koktel raznih lekova
Koji si ti meni car, ozbiljnoУ почетку сам осећао као да ти се нека језа спушта низ кичму. Што ти кажеш "Као струја". Импотенција је присутна у оном смислу да не можеш да га дигнеш ни 30 % мозгом. Немаш сексуални нагон. Можеш само стимулацијом руке али ни ту није она најбоља потенција. За црне мисли користим ксалол који ти подиже расположење. Узгред, мени је ненадано најбољи лек алергент "Ринасек". Ако ме шта психички опусти и релаксира то је он. Нарочито ако је сируп. Он брже делује. Такође сам провалио кад свесно глуформином снизиш шећер да се лепо психички осећаш с тим шт те ухвати дрхтање и знојењеали ти овако буде готива !! И оно што ме је посебно опуштало су дуге шетње а нарочито цепање дрва.
naucnici svesno tvrde i dokazuju da antidepresivi ne mogu izazvati zavisnost kod osoba koje ih koriste, vec je posteriorno stanje i duzina trajanja odvikavanja od antidepresiva odraz opste psihicke stabilnosti i karaktera osobe koja je uzimala terapiju, te se kod nekih javlja takozvana “kriza” koja se povezuje sa zavisnscu od lekova protiv depresije.kod antidepresiva mora takodje postepeno skidanje-da se ne bi stanje vratilo jos goreTo i ja kažem. Samo kažem da se ne pije do kraja života ako se koristi u svojstvu anksiolitika, u tom slučaju se daju antidepresivi, koji ne stvaraju zavisnost, a takođe regulišu anksioznost.
nekima nema pomociTo se izbegava, ide se na to da ako već mora nešto da se pije ceo život, to budu antidepresivi, jer ne stvaraju istu vrstu zavisnosti kao anksiolitici.
To se podrazumeva, niti će ijedan psihijatar da te skine na suvo. Ali pre bih oporavljala serotoninski ili noradrenalinski sistem od antidepresiva, nego gaba od anksiolitika.kod antidepresiva mora takodje postepeno skidanje-da se ne bi stanje vratilo jos gore
ceo zivot samo antidepresivi?tesko.terapija ide uvek zajedno sa jos nekim lekom koji stvara zavisnost ili neki antipsihotik.ne daje se antipsihotik samo kod ljudi koji imaju psihozu.daje se i kod ljudi koji imaju tezak oblik anksioznostiTo se izbegava, ide se na to da ako već mora nešto da se pije ceo život, to budu antidepresivi, jer ne stvaraju istu vrstu zavisnosti kao anksiolitici.
ja ne pijem lekove,ucio skolu,studirao,citao i citaoTo se podrazumeva, niti će ijedan psihijatar da te skine na suvo. Ali pre bih oporavljala serotoninski ili noradrenalinski sistem od antidepresiva, nego gaba od anksiolitika.
Pošto imaš tako jako izražene telesne simptome (ako pod "neki" misliš na sebe), da li si probao neke od metoda somatske terapije?
Pa okej, ali čudno, svaki psihijatar će ti reći da se anksiolitici daju kao ispomoć u periodu navikavanja na antidepresiv. Niti ih više prepisuju na duže od tih dve nedelje - mesec dana.ja ne pijem lekove,ucio skolu,studirao,citao i citao
to je tacno.opet ti kazem da nekima mora da se daju lekovi do kraja zivota,zato sto pomoc za njih nema.usadio se problem duboko u mozakPa okej, ali čudno, svaki psihijatar će ti reći da se anksiolitici daju kao ispomoć u periodu navikavanja na antidepresiv. Niti ih više prepisuju na duže od tih dve nedelje - mesec dana.
Први пут чујем за тај лек. Знам само да ме "Ринасек" одлично "Ради" ! Кад попијем тај сируп.....цео дан "Јашем на ветру" !!Koji si ti meni car, ozbiljno
Jesi probo mendileks? Neki koji su uzimali rinasek i gluformin iz istih razloga ko ti su pili i mendileks... Nećeš tako lako da ga kupiš al kaži u apoteci da ti baka ima Parkinsona i da si izgubio recept
Kako beše ide ono sa dimigalom?
Pa to, ja sam čula da I mendikeks vozi opakoПрви пут чујем за тај лек. Знам само да ме "Ринасек" одлично "Ради" ! Кад попијем тај сируп.....цео дан "Јашем на ветру" !!
zato sto sadrzi efedrinПрви пут чујем за тај лек. Знам само да ме "Ринасек" одлично "Ради" ! Кад попијем тај сируп.....цео дан "Јашем на ветру" !!
Pa u tvom slučaju daje privid energije, kao meni pseudoefendrin u defrinoluЧему служи Ефедрин ?
Не.....ниј то енергија. Не осећам никакву еуфорију нити расположење. Осећам само наглу смиреност и опуштеност.Pa u tvom slučaju daje privid energije, kao meni pseudoefendrin u defrinolu
Zveknem dva komada i teram organizam da radi ono što ne može