- Poruka
- 3.091
Por favor mi amor. Yo te quero.
Ooohh Santa Maria?! Yo te amo!
Ooohh Santa Maria?! Yo te amo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alekasandar3:Наравно да не.
ја замишљам уједињење као скуп суверених Хришћанских Цркава, у ствари може да буде један Патријарх ПРВИ МЕЂУ ЈЕДНАКИМА, као што је код нас Васељенски, а начин избора и слично је друга ствар.
A ti tek lupash na kvadrat.kami83:Ne pricam za narode vec za crkve... Ako ste hriscani,onda treba da se zalazeta da crkva bude Jedna. Crkva je i osnovana kao Jedna,katolicka,sveobuhvatna,i ako nije Jedna i danas,to onda nije Crkva.
kami83:Ne pricam za narode vec za crkve... Ako ste hriscani,onda treba da se zalazeta da crkva bude Jedna. Crkva je i osnovana kao Jedna,katolicka,sveobuhvatna,i ako nije Jedna i danas,to onda nije Crkva.
kami83:Ne pricam za narode vec za crkve... Ako ste hriscani,onda treba da se zalazeta da crkva bude Jedna. Crkva je i osnovana kao Jedna,katolicka,sveobuhvatna,i ako nije Jedna i danas,to onda nije Crkva.
Enfroz2891.:A ti tek lupash na kvadrat.
Ako ne znash ne pishi gluposti.
Crkva nije osnovana kao jedna i nije bila katolichka.
U startu su postojale 4 prestonice-Jerusalim,Rim Antiohija i Aleksandrija.
Usled istorijskih i politichkih okolnosti(pad Jerusalima,Antiohje i Alejksandrije van hrishcanskih drzavnih okvira) Rim se jedini odrzao ali jedino pravo "izvorishte" je Jerusalim a ne Rim jer je Hrishcanstvo nastalo tamo a ne u Rimu.Kasnije tek dolazi do podele tako da josh od vremena Justinijana (koji je pokorio i Rim) primat dobija Carigrad kao novi centar,a sve je to finishirano velikim raskolom nekih 5 vekova kanije.
Enfroz2891.:A ti tek lupash na kvadrat.
Ako ne znash ne pishi gluposti.
Crkva nije osnovana kao jedna i nije bila katolichka.
U startu su postojale 4 prestonice-Jerusalim,Rim Antiohija i Aleksandrija.
Usled istorijskih i politichkih okolnosti(pad Jerusalima,Antiohje i Alejksandrije van hrishcanskih drzavnih okvira) Rim se jedini odrzao ali jedino pravo "izvorishte" je Jerusalim a ne Rim jer je Hrishcanstvo nastalo tamo a ne u Rimu.Kasnije tek dolazi do podele tako da josh od vremena Justinijana (koji je pokorio i Rim) primat dobija Carigrad kao novi centar,a sve je to finishirano velikim raskolom nekih 5 vekova kanije.
De_Sisti:e, stvarno....
hiljadu godina raskola smo cekali da nam se pojavi neko ko ce nas prosvetliti...
i eto, ti se konacno pojavio...
ti, da iole poznajes, hriscansku veru i istoriju odnosa pravoslavnih i rimokatolika ne bi prosipao takve ideje kojih se mi, eto tako zaglupljeni, do sada nismo setili..
kami83:Slusaj me dobro Sine moj-Armagedon dolazi i bolje je da procistis svoju dusu,jer su 'Ponovorodjeni' hriscani jedina prava hriscanska Crkva... Crkva je Jedna,Jedna,Jedna,Jedna...![]()