Poceo je napad na policiju na protestu

Najveći problem je što oni nemaju organizatore kao što vam serviraju. Imaju plenume na kojima donose odluke, čak ni na plenumimam nemaju nekada zajedničke odluke, to je ono što je problem. Oni su imali na umu da pokrenu narod, da neko iz naroda krene u političku borbu, ali na žalost, samo par njih bi možda moglo da iznese to. Jer, pametni i umni, neće u politiku, ovi koji to nisu su već u sns. Zato je jedino rešenje prihvatiti listu studenta, jer smo videli da umeju da razore mašineriju.
Najveći problem je što oni nemaju organizatore....... MI6, CIA i SNS i AV su organizatori
Imaju plenume na kojima donose odluke. . . . . na tknz. plenum-ima sa citaju direktive, odluke donose MI6, CIA i SNS i AV
na plenumimam nemaju nekada zajedničke odluke, to je ono što je problem. . . . . , zavadi pa vladaj je stari recept iz kuhinje MI6, CIA i SNS i AV
Oni su imali na umu da pokrenu narod, da neko iz naroda krene u političku borbu. . . . ., MI6, CIA i SNS i AV traze zrtvenog jarca
Zato je jedino rešenje prihvatiti listu studenta, jer smo videli da umeju da razore mašineriju. . . . , znaju da ce Perica na kraju da proguta udicu i prihvati "novu realnost" i jedino resenje koje MI6, CIA i SNS i AV iznudjuju
. . . . , matrica koja perfektno radi zadnjih 2025 g

autorska

poceo je napad sa letvama sipkama napadaju policajce sa stitovima

vidi se lepo da su to batinasi jurisnici koji glume toboz protivnike policije

ovo nema veze sa studentima!

@mario80
prestani vise da me KLEVECES I PROZIVAS OVU TEMU

lepo pise i jasno da napaddna policiju su izveli BATINASI JURISNICI i da to NEMAVEZE SA STUDENTIMA

prekini vise da lazes i da kleveces !

Back