Studenti na ispitima

A inače, platu ti daje Vučić, nisi je zaslužila svojim radom? Zašto tako malo cenite svoj rad? Kad tvoj gazda ne bi imao radnike, misliš li da bi i dalje bio gazda?

ja sam upravo pisala da moja plata zavisi od mog rada. ako radim imam platu, ako ne radim nemam. svako povecanje plate koje sam imala bilo je na osnovu mog rada, a ne sto mi je drzava poklonila. ako mi ne odgovara, dam otkaz i idem dalje.
tako sam i naucila vrlo bitnu stvar tjah usavrsila je...gledam samo svoje interese.

ja sam upravo pisala da moja plata zavisi od mog rada. ako radim imam platu, ako ne radim nemam. svako povecanje plate koje sam imala bilo je na osnovu mog rada, a ne sto mi je drzava poklonila. ako mi ne odgovara, dam otkaz i idem dalje.
tako sam i naucila vrlo bitnu stvar tjah usavrsila je...gledam samo svoje interese.
Zato sam te i pitala, kada tvoj gazda ne bi imao radnike, da li bi i dalje bio gazda?

Čekaj, zar ti prva ne reče da tebe baš briga za druge, lepo ti je u tom tvom malom kosmosu? Zašto kritikuješ druge koji se ne zadovoljavaju pukim preživljavanjem?

naravno da pazim na moj mali kosmos. ne kritikujem one koji zive tako. kritikujem one koji isto gledaju samo svoju korist, ali drugima to prodaju kao visi cilj.

vase blokade ugrozavaju najvise one koji zive na ivici egzistencije.

naravno da pazim na moj mali kosmos. ne kritikujem one koji zive tako. kritikujem one koji isto gledaju samo svoju korist, ali drugima to prodaju kao visi cilj.

vase blokade ugrozavaju najvise one koji zive na ivici egzistencije.
Oni koji žive na ivici egzistencije su svojim nečinjenjem doveli do toga.

Back