електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Теда Бара је била први вамп, од вампир.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila je svakako jedinstvena, a ovo danas sve - konfekcija čista
iste frizure, iste sise ista usta isti nokti...kao linija proizvoda u fabrici....
barbike
Bila je svakako jedinstvena, a ovo danas sve - konfekcija čista
iste frizure, iste sise ista usta isti nokti...kao linija proizvoda u fabrici....
barbike
)))Bila je svakako jedinstvena, a ovo danas sve - konfekcija čista
barbike

tako ih i treba trošiti, kao na traci)))

...pa gde si bre hardu tjelavi...![]()

...neda je i do dan danas ostala lepa žena...![]()
Ona je meni uvek bila odbojna. Čudna, bundevasta faca. Nekako, ne znam... Ali različiti su ukusi![]()
Od naših glumica mi je najlepša Savina Geršak, pa Mirjana Nikolić, Merima Isaković i Tanja Bošković su mi najzgodnije, a slatke su mi Gala Videnović i Anica Dobra. Iako punija, u licu izuzetno lepa je kao mlada bila Radmila Živković.
Она је била предивна као млада, прерано се упропастила нажалост.
Ја бирам Бојану
![]()
A što ti kažeš, prerano se opustila, zapustila pa nije ni došla do izražaja.Ona je meni uvek bila odbojna. Čudna, bundevasta faca. Nekako, ne znam... Ali različiti su ukusi![]()
Od naših glumica mi je najlepša Savina Geršak, pa Mirjana Nikolić, Merima Isaković i Tanja Bošković su mi najzgodnije, a slatke su mi Gala Videnović i Anica Dobra. Iako punija, u licu izuzetno lepa je kao mlada bila Radmila Živković.

sad nam daj dobar link i ne zaebavaj više ovaj pošten svet na temi![]()

Mariju Baksu znam i slažem se da je prelepa, a Tina beše ono devojče što radi kod Petrovića i nosi mini suknjicu...

...uuh, umalo da zaboravim na tinu... nekada sam bio zaljubljen u nju...
![]()
![]()
I Zlata Petković, i Olivera Katarina... Pre su bile lepše glumice za moj ukus.