RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...neda je i do dan danas ostala lepa žena...:)

Ona je meni uvek bila odbojna. Čudna, bundevasta faca. Nekako, ne znam... Ali različiti su ukusi :)
Od naših glumica mi je najlepša Savina Geršak, pa Mirjana Nikolić, Merima Isaković i Tanja Bošković su mi najzgodnije, a slatke su mi Gala Videnović i Anica Dobra. Iako punija, u licu izuzetno lepa je kao mlada bila Radmila Živković.

Ona je meni uvek bila odbojna. Čudna, bundevasta faca. Nekako, ne znam... Ali različiti su ukusi :)
Od naših glumica mi je najlepša Savina Geršak, pa Mirjana Nikolić, Merima Isaković i Tanja Bošković su mi najzgodnije, a slatke su mi Gala Videnović i Anica Dobra. Iako punija, u licu izuzetno lepa je kao mlada bila Radmila Živković.

Она је била предивна као млада, прерано се упропастила нажалост.

Ја бирам Бојану

Bojana-Maljevi%C4%87-310x200.jpg

...može biti tebi odbojna, i meni, i svima na ovom forumu... ali to ne bi ništa promenilo, fakat da je lepa žena...:)

...a moj favorit bi bila tanja bošković...:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back