- Poruka
- 1.981
grozna je
bila i ostala
plus ta beba
fuj
a sta znam,
ne razumem se u plavuse ali deluje mi kao dobra ribetina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
grozna je
bila i ostala
plus ta beba
fuj

a sta znam,
ne razumem se u plavuse ali deluje mi kao dobra ribetina![]()
Corava je. Imas fetis na invalide?

Ti se uvek uklapas![]()
Pa jel konclogori još uvek postoje?

Preterana lepota. Cemu to?Meni ova devojka mnogo lepo izgleda...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Interesantan komentar. 'Si ti siguran da si muško?Preterana lepota. Cemu to?![]()

I meni je slatka.Nije ribetina to smo aspolvirali , al meni je lepa bruka znaci))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Interesantan komentar. 'Si ti siguran da si muško?![]()

Ja jesam sigurno musko, a nadam se da ne treba to da dokazujem svojom golom slikom na forumu.
Probirljiv sam, sta da ti kazem.
Niste vi zene jedino te koje imaju pravo da ishejtuju nekog muskarca kao kich lepotana i proglase ga totalno neprivlacnim iako ima savrsene crte lica.
Ova zena mi realno nije privlacna. Deluje kao motka koja svakog trenutka moze da pukne na 2 dela. Prevelika usta koja jedino na trecoj slici nisu dosla do izrazaja.
Predebele obrve koje joj ne doprinose na lepoti. Previse mrsava i izduguljena. Zato i kazem:"Cemu to?".
Bas nju mogu da nazovem kich lepoticom. A i nos joj nije u rangu sa licem kao kod ove devojke ciju sliku sam ja postavio. Ne svidja mi se.
A i kosa na prvoj slici joj izgleda kao neka dlakava spuzva.
P.S. Da li je potrebno da budem napaljeno kucence da bih bio muskarac?![]()
Zbog toga nisam ni hteo da budem na ovoj temi, jer sam znao da cu kao Derer da budem previse kritican.![]()

Daryll Hannah
![]()
Pa ozbiljno. Ta prevelika neznost... Ko jedna moja drugarica iz detinjstva. Lomila 100 puta ruke i noge. Klinac sutnuo loptu i nju pogodila u ruku i polomila joj ruku.
Legenda.![]()
Pa ozbiljno. Ta prevelika neznost... Ko jedna moja drugarica iz detinjstva. Lomila 100 puta ruke i noge. Klinac sutnuo loptu i nju pogodila u ruku i polomila joj ruku.
Mnogo to nezno, ne svidja se to meni. Volim da vidim da ima ramena, malo snage tu da bude.
Ne volim mnogo mrsave devojke i one koje su previse krhke u rukama

Mnogo to nezno, ne svidja se to meni. Volim da vidim da ima ramena, malo snage tu da bude.
Ne volim mnogo mrsave devojke i one koje su previse krhke u rukama
Lele....
Sad bih ti ja preporucio jednu forumasicu, ali necu aj, nema veze...![]()

Pa moram da pitam, nemaš ukus tipičan za muškarca. Inače se poprilično slažem sa tobom.Ja jesam sigurno musko, a nadam se da ne treba to da dokazujem svojom golom slikom na forumu.
Probirljiv sam, sta da ti kazem.
Niste vi zene jedino te koje imaju pravo da ishejtuju nekog muskarca kao kich lepotana i proglase ga totalno neprivlacnim iako ima savrsene crte lica.
Ova zena mi realno nije privlacna. Deluje kao motka koja svakog trenutka moze da pukne na 2 dela. Prevelika usta koja jedino na trecoj slici nisu dosla do izrazaja.
Predebele obrve koje joj ne doprinose na lepoti. Previse mrsava i izduguljena. Zato i kazem:"Cemu to?".
Bas nju mogu da nazovem kich lepoticom. A i nos joj nije u rangu sa licem kao kod ove devojke ciju sliku sam ja postavio. Ne svidja mi se.
A i kosa na prvoj slici joj izgleda kao neka dlakava spuzva.
P.S. Da li je potrebno da budem napaljeno kucence da bih bio muskarac?![]()
Zbog toga nisam ni hteo da budem na ovoj temi, jer sam znao da cu kao na primer Derer da budem previse kritican.![]()

Pa moram da pitam, nemaš ukus tipičan za muškarca. Inače se poprilično slažem sa tobom.![]()