RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sta znam,
ne razumem se u plavuse ali deluje mi kao dobra ribetina:lol:

russian_roulette.gif

Corava je. Imas fetis na invalide?

Hehe, ja imam fetis na corave bas :)

Cak i malo zubate, stvarno. Najvise mi se svidjaju devojke koje imaju velike oci, usko lice, nose naocare, malo istaknute ili vece zube, i zgoljave isto (znaci bukvalno da nema sise-dupe). Ne zezam se. Takva priroda. Takvu devojku kad nadjem znaci zenim se :)

Interesantan komentar. 'Si ti siguran da si muško? :eek:

Ja jesam sigurno musko, a nadam se da ne treba to da dokazujem svojom golom slikom na forumu.:lol:
Probirljiv sam, sta da ti kazem.
Niste vi zene jedino te koje imaju pravo da ishejtuju nekog muskarca kao kich lepotana i proglase ga totalno neprivlacnim iako ima savrsene crte lica.

Ova zena mi realno nije privlacna. Deluje kao motka koja svakog trenutka moze da pukne na 2 dela. Prevelika usta koja jedino na trecoj slici nisu dosla do izrazaja.
Predebele obrve koje joj ne doprinose na lepoti. Previse mrsava i izduguljena. Zato i kazem:"Cemu to?".:lol:
Bas nju mogu da nazovem kich lepoticom. A i nos joj nije u rangu sa licem kao kod ove devojke ciju sliku sam ja postavio. Ne svidja mi se.
A i kosa na prvoj slici joj izgleda kao neka dlakava spuzva.:lol:

P.S. Da li je potrebno da budem napaljeno kucence da bih bio muskarac?:lol:
Zbog toga nisam ni hteo da budem na ovoj temi, jer sam znao da cu kao na primer Derer da budem previse kritican.:lol:

Poslednja izmena:
Ja jesam sigurno musko, a nadam se da ne treba to da dokazujem svojom golom slikom na forumu.:lol:
Niste vi zene jedino te koje imaju pravo da ishejtuju nekog muskarca kao kich lepotana i proglase ga totalno neprivlacnim iako ima savrsene crte lica.

Ova zena mi realno nije privlacna. Deluje kao motka koja svakog trenutka moze da pukne na 2 dela. Prevelika usta koja jedino na trecoj slici nisu dosla do izrazaja.
Predebele obrve koje joj ne doprinose na lepoti. Previse mrsava i izduguljena. Zato i kazem:"Cemu to?".:lol:
Bas nju mogu da nazovem kich lepoticom. A i nos joj nije u rangu sa licem kao kod ove devojke ciju sliku sam ja postavio. Ne svidja mi se.

Zbog toga nisam ni hteo da budem na ovoj temi, jer sam znao da cu kao Derer da budem previse kritican.:lol:

:rotf:

Legenda. :cool:

Pa ozbiljno. Ta prevelika neznost... Ko jedna moja drugarica iz detinjstva. Lomila 100 puta ruke i noge. Klinac sutnuo loptu i nju pogodila u ruku i polomila joj ruku.:roll:
Mnogo to nezno, ne svidja se to meni. Volim da vidim da ima ramena, malo snage tu da bude.
Ne volim mnogo mrsave devojke i one koje su previse krhke u rukama

Pa ozbiljno. Ta prevelika neznost... Ko jedna moja drugarica iz detinjstva. Lomila 100 puta ruke i noge. Klinac sutnuo loptu i nju pogodila u ruku i polomila joj ruku.:roll:
Mnogo to nezno, ne svidja se to meni. Volim da vidim da ima ramena, malo snage tu da bude.

Lele.... :lol:
Sad bih ti ja preporucio jednu forumasicu, ali necu aj, nema veze... :lol:

Потписујем. Ни ја не волим да видим јадно попрсје, руке и рамена.

Zbog toga nisam ni hteo da budem na ovoj temi, jer sam znao da cu kao na primer Derer da budem previse kritican.:lol:
Pa moram da pitam, nemaš ukus tipičan za muškarca. Inače se poprilično slažem sa tobom. :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back