gost 357796
Iskusan
- Poruka
- 6.945

Oces da me banuju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zaposeli smo temu![]()

kad nadjem ribu po svojoj meri stavljam ovde![]()

kad nadjem ribu po svojoj meri stavljam ovde
]

ja nasla, ali babu
salim se, setila sam se glumice koja je meni bila prelepa u mladjim (i mojim i njenim) danima.
![]()

ja nasla, ali babu
salim se, setila sam se glumice koja je meni bila prelepa u mladjim (i mojim i njenim) danima.
![]()
Je li ono gore tvoja fotka?

svaka fotka koja ti se dopadne je moja![]()
koja bese ova iz nekog filma o plesu?
ne , ovo je debra winger u filmu oficir i dzentlemn, mada je imala jos par solidnih romanticnih i dramskih uloga,
mislim da je kao glumica prilicno bila underrated i to mozda bas zbog tih nekih uslovno receno, slobodnijih uloga na pocetku karijere.

ja nasla, ali babu
![]()
koja bese ova iz nekog filma o plesu?
To je samo moj ukus. Naravno da ni ovima nista ne fali, ali je tema takva da trazimo dlaku u jajetu.
Ja licno volim manje, koje strce uvis. I da treba da biram izmedju ovih mojih "grudi, gde ste?"i njenih, odabrala bih svoje jer mi zene sa bas velikim grudima izgledaju prekrupno.
( Ove su npr. po mom ukusu Pogledajte prilog 337359)

Kad ovako naglasavaju zadnjice ko simpanze.

...film koji je stvorio vecnu ljubav izmedju prelepe gospodje VInger i mene...svuda je lepa ali u Zemlji senki neznost probija kadar, predivno bice...iako sam istrosila pakovanje maramica...