Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
O Boze...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kacmo kod dobrih riba sa malim sisama, moj favorit...Nema neku sisu, ali o.k.![]()
Kacmo kod dobrih riba sa malim sisama, moj favorit...
![]()

Prelepa je
Ko bi pored ovakve face i gledao telo...
meni ona nije nesto u faci..ne kazem da je ruzna vec me nesto odbija, ne znam sta
verovatno stvar ukusa
sad se setih, podseca me na Valérie Kaprisky iz filma Breathless sa richardom gere, koji mi je omiljen film
sad se setih, podseca me na Valérie Kaprisky iz filma Breathless sa richardom gere, koji mi je omiljen film

E, ona je imala bas grudi (kada smo kod njih) u meru![]()
po meni riba treba da ima i grudi i dupe, lepo telo, da bude lepa u faci, da ima samopouzdanje (bez ovoga moze biti najlepsa ali to nije to)
i ne volim te sucmuraste boje kose i ociju

Ajde što je lepa, nego što je nevaljala...Ko bi pored ovakve face i gledao telo...

Ajde što je lepa, nego što je nevaljala...
Šalu na stranu, ona je kao pojava veoma privlačna, dakle nije ona tipična priglupa američka prettyface girl, već ima vrlo prodoran karakter i ničega se ne stidi... kapiram da to možda neke konzervativnije žene može da nervira.

Kacmo kod dobrih riba sa malim sisama, moj favorit...
![]()
Znam, malo je neuhranjena jer je vegetarijanka, al' ne gledam baš i na te sitnice.Kost joj ispala ybt
Znam, malo je neuhranjena jer je vegetarijanka, al' ne gledam baš i na te sitnice.