RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...:eek:...:rumenko:

559363_497615160263343_1364863149_n.jpg

...ako se slažete premestiću vanzemaljca i na ovu stranu...:lol:

Nicole-Scherzinger-Whatever-You-Like-Video_thumb.jpg

Nicole-Mix-nicole-scherzinger-30485455-1707-2560.jpg

NS-nicole-scherzinger-22040897-2560-1920.jpg

showbiz_nicole_scherzinger.jpg

Nicole Sherzinger. Faca onako, ali telo je savrseno.
I inace je, kako bih rekla, seksipilna u spotovima, ne onako prostacki, nego na bas lep, zavodljiv nacin.

Poslednja izmena:
pa moraće i babca da omanda :sad2:

Babac nije ovaj u bele hulahopke , samo da se zna :rotf:

kakva tri užasno različita tipa ribe jbte, vidi se da je žensko biralo
Mislim da su OK ženske, sa svih aspekata, i zgodne, pametne, uspešne, šta još treba ... za taj pojam? :think:

Nikad se nisam lozio na Dobru, cak ni kad je bila smatrana ekstra ribom, taj tip zenske lepote ne kapiram. :confused:

Ona je još uvek extra riba :), i stvarno je izuzetna , specifična žena. :)

... Ona je još uvek extra riba :), i stvarno je izuzetna , specifična žena. :)

Jeste sjajna, samo sto nisam sposoban to da prepoznam, nije moja "krvna grupa", upravo ta njena specificnost mi se ne dopada, uvek je bila nafurana, u nekom dubokoumnom modu ala Zgembo Adislic, ne znam kako je uspevala da reprodukuje tekstove uloga, suvise je to bilo prizemno za njen nivo. I takav intelektualni mag se uda za kontroverznog biznismena koji je sposoban da ponizava i fizicki nasrce na zene - slucaj napadnute zene koja je fudbalski sudija. A i uvek sam naginjao lepoti koju cine sitna nesavrsenstva, dok se cela kasarna lozila na Anicu Dobru opredeljen sam bio za Tanju Jovicevic. :)

Jeste sjajna, samo sto nisam sposoban to da prepoznam, nije moja "krvna grupa", upravo ta njena specificnost mi se ne dopada, uvek je bila nafurana, u nekom dubokoumnom modu ala Zgembo Adislic, ne znam kako je uspevala da reprodukuje tekstove uloga, suvise je to bilo prizemno za njen nivo. I takav intelektualni mag se uda za kontroverznog biznismena koji je sposoban da ponizava i fizicki nasrce na zene - slucaj napadnute zene koja je fudbalski sudija. A i uvek sam naginjao lepoti koju cine sitna nesavrsenstva, dok se cela kasarna lozila na Anicu Dobru opredeljen sam bio za Tanju Jovicevic. :)
Ajmo sliku Tanje ;)
Razumem, meni se nikad nisu dopadali mačo tipovi, Tom Kruz, i sl. - slično :D

Tanja-Jovicevic-2.jpg

mqdefault.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back