gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
ma ti ljudski oblici su dosadili više...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakve sad ovo veze ima sa prethodnim pitanjem?
- - - - - - - - - -
pa ja lepo rekoh da to ne postoji...bar u ljudskom obliku
...ako se slažete premestiću vanzemaljca i na ovu stranu...![]()

...ako se slažete premestiću vanzemaljca i na ovu stranu...![]()

?

predpostavio sam da je to u pitanju
e, mada... pade mi na pamet da nije navatao aliena pa ne zna šta će snjuma![]()
A šta je sa babom?
pa moraće i babca da omandaA šta je sa babom?

...ništa, popravlja šminku...
![]()
(osveta će biti slatka)

![]()
- - - - - - - - - -
![]()
![]()
pa moraće i babca da omanda![]()

Mislim da su OK ženske, sa svih aspekata, i zgodne, pametne, uspešne, šta još treba ... za taj pojam?kakva tri užasno različita tipa ribe jbte, vidi se da je žensko biralo

Nikad se nisam lozio na Dobru, cak ni kad je bila smatrana ekstra ribom, taj tip zenske lepote ne kapiram.![]()
, i stvarno je izuzetna , specifična žena. 
... Ona je još uvek extra riba, i stvarno je izuzetna , specifična žena.
![]()

Ajmo sliku TanjeJeste sjajna, samo sto nisam sposoban to da prepoznam, nije moja "krvna grupa", upravo ta njena specificnost mi se ne dopada, uvek je bila nafurana, u nekom dubokoumnom modu ala Zgembo Adislic, ne znam kako je uspevala da reprodukuje tekstove uloga, suvise je to bilo prizemno za njen nivo. I takav intelektualni mag se uda za kontroverznog biznismena koji je sposoban da ponizava i fizicki nasrce na zene - slucaj napadnute zene koja je fudbalski sudija. A i uvek sam naginjao lepoti koju cine sitna nesavrsenstva, dok se cela kasarna lozila na Anicu Dobru opredeljen sam bio za Tanju Jovicevic.![]()
Ajmo sliku Tanje
Razumem, meni se nikad nisu dopadali mačo tipovi, Tom Kruz, i sl. - slično
![]()
![]()

Nikad se nisam lozio na Dobru, cak ni kad je bila smatrana ekstra ribom, taj tip zenske lepote ne kapiram.![]()
)))