ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
Vi zene ste stvarno bisexualne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta bi ti falilo da ti zena ima devojku![]()

samo je uporedim sa ribama koje kad uvatis gde god po telu ne kipi medj prstima..a ovde bogme itekako ima se mesisve je do posmatraca.meni nije krupna nego putena![]()

Vi zene ste stvarno bisexualne.

)))))))
Voah, Dačo! Bledolika imati lepe zube. : )
Koliko si samo srećan, prijatelju! Kad žena uspe da nas ushiti, ispuni sobom celokupan naš perceptivni system (ili makar njegov erotski deo), onda ona nije ništa drugo do RIBETINA. Drago mi je zbog tebe, Dačo.I obozava tangice.A i nokti su joj sredjeni.
![]()
Moje reakcije su slične, samo je moja RIBETINA malo drugačija Hehehe, pa i ja sam ko medjed, taman taka valja, da bi mogla da me gazi, da izdominira, da me stegne i davi poput anakonde...![]()
Ja bi toj snasi igracici iz Sao Paola rekao: "Sele, ako uspes da me sobalis, radi mi sta oces."joj shto ja ovo ne volim, missim zensku dominaciju, ajde pustim ja, al ne volim da dominira snagom, nego tehnikom. inace, volim ja da je iznabadam ko ustashu nozzem, malo po bubrezima i tako to!!
u sustini miran sam i povucen mladic <3
Uh, ekstra je Konelijeva...Koliko si samo srećan, prijatelju! Kad žena uspe da nas ushiti, ispuni sobom celokupan naš perceptivni system (ili makar njegov erotski deo), onda ona nije ništa drugo do RIBETINA. Drago mi je zbog tebe, Dačo.Moje reakcije su slične, samo je moja RIBETINA malo drugačija
A i lepo peva. 

to je ta iz spota e ona mi je bas RIBETINA
tu ima više teta![]()
... nisam skoro gledao ... ali sve su takve da im dinara ne bih uzeo