RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
843740_606269506066856_2051031089_o.jpg

I obozava tangice. :D A i nokti su joj sredjeni. :D
Koliko si samo srećan, prijatelju! Kad žena uspe da nas ushiti, ispuni sobom celokupan naš perceptivni system (ili makar njegov erotski deo), onda ona nije ništa drugo do RIBETINA. Drago mi je zbog tebe, Dačo. :) Moje reakcije su slične, samo je moja RIBETINA malo drugačija

Hehehe, pa i ja sam ko medjed, taman taka valja, da bi mogla da me gazi, da izdominira, da me stegne i davi poput anakonde... :lol:

joj shto ja ovo ne volim, missim zensku dominaciju, ajde pustim ja, al ne volim da dominira snagom, nego tehnikom. inace, volim ja da je iznabadam ko ustashu nozzem, malo po bubrezima i tako to!!
u sustini miran sam i povucen mladic <3

joj shto ja ovo ne volim, missim zensku dominaciju, ajde pustim ja, al ne volim da dominira snagom, nego tehnikom. inace, volim ja da je iznabadam ko ustashu nozzem, malo po bubrezima i tako to!!
u sustini miran sam i povucen mladic <3
Ja bi toj snasi igracici iz Sao Paola rekao: "Sele, ako uspes da me sobalis, radi mi sta oces." :lol:
Koliko si samo srećan, prijatelju! Kad žena uspe da nas ushiti, ispuni sobom celokupan naš perceptivni system (ili makar njegov erotski deo), onda ona nije ništa drugo do RIBETINA. Drago mi je zbog tebe, Dačo. :) Moje reakcije su slične, samo je moja RIBETINA malo drugačija
Uh, ekstra je Konelijeva... :super: A i lepo peva. :D

- - - - - - - - - -

https://www.google.gr/search?q=katerina+stikoudi&rlz=1C1CHNY_elGR375&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ekhwUe_BLqTT7Abx-4G4Dg&ved=0CDIQsAQ&biw=1024&bih=509 to je ta iz spota e ona mi je bas RIBETINA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back