RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisu crnke najlepse :p
Zapravo plavuse su same po sebi interesantne, skoro svaki lik se okrene za plavom kosom
I lako je biti atraktivna kad si plava
Ali zato tamnokosa kad je riba onda mora da bude stvarno vrhunska i pobedjuje sve plavke
Razocarana Sam sto su muskarci postavili sve Neke gologuzanke i fotosopirane ribe
Nigde one lepote iznutra, da zraci ( ok ima ih nekoliko Ali opet Lose lazne fotke)
Jà sad ne mogu da smislim ko je jos pored mene ribetina
Leticia kasta moze
Severine je hot, zanemariti njeno delo zena je bas mmhmhmhm
Monika isto dok ne progovori
Eva longoria mi je hot Ali ne kao n'a fotki nego je meni ona onako malecka kad pocne da histerise pa mislim ko neka mala bomba sa snagom rakete
bas ne mogu da smislim neku nepomenutu

Nisu crnke najlepse :p
Zapravo plavuse su same po sebi interesantne, skoro svaki lik se okrene za plavom kosom
I lako je biti atraktivna kad si plava
Ali zato tamnokosa kad je riba onda mora da bude stvarno vrhunska i pobedjuje sve plavke
Razocarana Sam sto su muskarci postavili sve Neke gologuzanke i fotosopirane ribe
Nigde one lepote iznutra, da zraci ( ok ima ih nekoliko Ali opet Lose lazne fotke)
Jà sad ne mogu da smislim ko je jos pored mene ribetina
Leticia kasta moze
Severine je hot, zanemariti njeno delo zena je bas mmhmhmhm
Monika isto dok ne progovori
Eva longoria mi je hot Ali ne kao n'a fotki nego je meni ona onako malecka kad pocne da histerise pa mislim ko neka mala bomba sa snagom rakete
bas ne mogu da smislim neku nepomenutu

Ukusi su razliciti,sto se nekom svidja drugima ne mora i obrnuto.
A sto se fotosopiranja tice,pa to je ko dobar dan u danasnje vreme.
Crnke imaju nesto posebno, po meni sto ne znaci da ostale zene nisu lepe,npr.,nekadasnja mis Jugoslavije Nikica Marinovic,nazalost preminula, je bila prelepa,bez fotosopa i ostalih "dodataka"
nikithumbnailfz6.jpg

Nije, jos je bolje kad je prosecna a magnetna, to su bas opasne zene ;)

Ima tu istine,uverila sam se ix puta da muskarci bukvalno odlepe za nekim zenama,sto rece "prosecna",a li imaju ono nesto sto mnoge lepotice oli ribetine nemaju.
Jednostavno imaju to u sebi,neku harizmu,seksepilnost ili vec sta, ne znam to bi muskarci vec bolje znali da objasne.

Pa eto recimo :mrgreen:
Mada ni jà nisam bas lepa Ali Sam fatalna i dominiram :malav:

ti jesi lepa. mada si bila lepsa kad si imala koje kilo vise..
a tvoja se osobenost nikad ne moze videti na fotografiji..:)
ne bih rekla da dominiras, vise da se mazis..
kad sedis, ko da vodis ljubav sa stolicom, bozemeprosti..:)))

more sunce jesi ti zavodljiva, al koto je matora da bude bas slepa, a i davno si sirila miris u mojoj blizini:))
tako da-savrseno sam objektivna.
i sonja je ribetina. bas, bas.:)

A, ne.sonja je prosecna lepuskasta matorka,necemo preterivati koto.
Potpuno sam svesna svog izgleda,bez lazne skromnosti,zadovoljna sam.
Ali ribetina-jok:lol:

ti jesi lepa. mada si bila lepsa kad si imala koje kilo vise..
a tvoja se osobenost nikad ne moze videti na fotografiji..:)
ne bih rekla da dominiras, vise da se mazis..
kad sedis, ko da vodis ljubav sa stolicom, bozemeprosti..:)))

Fantasticno si opisala Lindu,iako je ne poznajem, videla fotke,lepa jeste,ali nakon ovog tvog posta,mogu samo da zamislim kakva je zena,znaci ono-prava,ima sve sto treba-pamet,lepotu,seksepilnost,zenstvenost,i cini mi se jaka licnost:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back